Αρχική / More / Celebrity news / Η Ζωή Λάσκαρη τα έβαλε με Μπους και Μπλερ -Να δικαστούν για την προσφυγική κρίση που προκάλεσαν
Η Ζωή Λάσκαρη τα έβαλε με Μπους και Μπλερ -Να δικαστούν για την προσφυγική κρίση που προκάλεσαν   thumbnail

Η Ζωή Λάσκαρη τα έβαλε με Μπους και Μπλερ -Να δικαστούν για την προσφυγική κρίση που προκάλεσαν

Ο Τζορτζ Μπους και ο Τόνι Μπλερ πρέπει να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου, έγραψε στο Facebook η Ζωή Λάσκαρη, κατηγορώντας τη Βρετανία και την ΗΠΑ για την προσφυγική κρίση.


«Με την απόφαση τους για εισβολή στο Ιράκ το 2003 υποκίνησαν αυτό το πολεμικό ντόμινο στη Μέση Ανατολή και στις Αραβικές χώρες που διαρκεί μέχρι σήμερα και τις συνέπειες του οποίου καλείται να πληρώσει αδίκως μόνο η Ελλάδα», έγραψε η ηθοποιός, καλώντας ΗΠΑ και Βρετανία να δεχθούν πρόσφυγες από τις χώρες που κατέστρεψαν για τις πολιτικές τους, τονίζοντας ότι πρέπει να πάψουν να κάνουν μαθήματα στην ανθρωπότητα και ειδικά στην Ελλάδα.


«Η πραγματικότητα είναι πως η Ελλάδα, που στο προσφυγικό προσπάθησε και προσπαθεί πολύ πέραν των δυνάμεων της, έχασε κάθε εδαφική δίοδο με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια τρομακτική πραγματικότητα που πρέπει να μας κρατάει σε μια εθνική εγρήγορση και να μας προβληματίσει. Έστω και αν κάποιοι εκτιμούν πως είναι πολύ αργά», γράφει ακόμη μεταξύ άλλων η κ. Λάσκαρη.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X