Αρχική / More / Celebrity news / Σάκης Ρουβάς: Μιλάει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη – Δείτε τo βίντεο
Σάκης Ρουβάς: Μιλάει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη - Δείτε τo βίντεο thumbnail

Σάκης Ρουβάς: Μιλάει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη – Δείτε τo βίντεο

Η αποκάλυψη του Έλληνα σταρ για το πώς κατάφερε η Κάτια Ζυγούλη να κρύψει την τέταρτη εγκυμοσύνη της


 


Ο Σάκης Ρουβάς, ο επικεφαλής του προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και της Τελετής Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας “Ελλάδα Μπορείς», μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νού» για την εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη.

«Γεννάμε πολύ κοντά με την παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας…», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το πώς κατάφερε η Κάτια Ζυγούλη να κρύψει την εγκυμοσύνη της, τόνισε: «Η Κάτια ήθελε να αποφύγει όλο το κυνηγητό με τους φωτογράφους. Πράγματι, δεν πήρε πολλά κιλά η Κάτια, πήρε αυτά που έπρεπε… Περιόρισε τις εμφανίσεις της και έβαλε πιο φαρδιά ρούχα. Μία χαρά», απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

Σκέφτονται να κάνουν πέμπτο παιδί; «Νομίζω ότι κλείσαμε», απάντησε. Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένος. Αλλά νομίζω ότι αν η Κάτια δεν αγαπούσε τόσο τα παιδιά και δεν τα φρόντιζε και δεν ήταν τόσο πολύ διπλα τους, δεν θα το επιχειρούσαμε!».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X