Αρχική / Tα ζώδια σήμερα: Ο Ερμής επιτέλους σε ορθόδρομη πορεία, πώς μας επηρεάζει
Tα ζώδια σήμερα: Ο Ερμής επιτέλους σε ορθόδρομη πορεία, πώς μας επηρεάζει  thumbnail

Tα ζώδια σήμερα: Ο Ερμής επιτέλους σε ορθόδρομη πορεία, πώς μας επηρεάζει

Αρχή της εβδομάδας και ο Ερμής από χθες έχει περάσει σε στάση για να επανέλθει πλέον σε ορθόδρομη πορεία στην 13η μοίρα του Ταύρου. Μας δίνει λοιπόν τη δυνατότητα να αρχίσουμε να επαναπροσδιορίζουμε σταδιακά τα θέλω μας, τις ανάγκες ή τις κινήσεις μας, αλλά κυρίως να σταθούμε σε οτιδήποτε νιώθουμε πως δεν διαχειριστήκαμε σωστά, προκειμένου να το διορθώσουμε! Στο προσκήνιο επανέρχονται θέματα που σχετίζονται με την ασφάλειά μας, με τα οικονομικά μας, με τις ανάγκες μας γενικότερα, για να τα δούμε μέσα από ένα νέο πρίσμα!


Τα άστρα την Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία


Σε όλο αυτό το κλίμα, σημαντικός υποστηρικτής ο ορθόδρομος πλέον Δίας και η όψη τριγώνου που σχηματίζει σήμερα με τον Ερμή. Το γεγονός πως ο Ερμής βρίσκεται σε στάση, δηλώνει πως ό,τι μπορεί να μας ταλαιπώρησε, να μας πίεσε ή να μην ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα, αρχίζει σταδιακά να αλλάζει… Οι καταστάσεις αρχίζουν να καλυτερεύουν, μια και ο πλανήτης είναι έτοιμος να επαναφέρει οτιδήποτε μας έχει απασχολήσει και δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε.


Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε κάθε περίπτωση είναι μια όψη που αυξάνει την κοινωνικότητα, την επικοινωνία, προάγει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και πολλές φορές τους δίνει καινούργιες προοπτικές. Ενισχύει τις δραστηριότητες, τα ενδιαφέροντα, αλλά και τις μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείονται και κάποια ταξίδια που μας ανανεώνουν!


Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Δία


ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετεωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, τώρα μπορείτε είτε να επαναφέρετε θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, είτε να αποκαταστήσετε μια σχέση με την οποία υπήρξε απόσταση και ψυχρότητα στο μεταξύ σας, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή!


myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X