Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Μπορώ να διώξω το τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι;
Μπορώ να διώξω το τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι; thumbnail

Μπορώ να διώξω το τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι;

Τέλος στο τοπικό πάχος και στην κυτταρίτιδα με τις νέες, ανώδυνες και αποτελεσματικές τεχνικές που προτείνουν οι επιστήμονες. Οι νέες μέθοδοι που εφαρμόζουν οι επιστήμονες κάνουν «γλυπτική στο σώμα» και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση  του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Πρόκειται για τεχνικές μη επεμβατικές, ανώδυνες και ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Ας δούμε τι προτείνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών (ISAPS). «Το τοπικό πάχος και το επιπλέον λίπος στην κοιλιά αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με το μηχάνημα Accent, το οποίο χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες –τόσο μονοπολική όσο και διπολική- για τη βελτίωση της εμφάνισης του σώματος.Το σύστημα αυτό βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.

Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας. Το μηχάνημα Accent είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς και όπου υπάρχει κυτταρίτιδα.Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος- μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα-μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία Accent στο σώμα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος και να προκαλέσει σύσφιγξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Επίσης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια, στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα.

Λίγες συνεδρίες

Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες επαναλαμβάνεται κάθε δύο εβδομάδες. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 6-8 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3-4 μήνες μετά την εφαρμογή.

Η διαδικασία της θεραπείας Accent είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και η γυναίκα μπορεί μετά την εφαρμογή να επιστρέψει στις καθημερινές της δραστηριότητες. Μία αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι η μεσοθεραπεία. Τα αποτελέσματά της είναι ακόμη καλύτερα όταν πραγματοποιείται συνδυαστικά με άλλες μεθόδους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας όπως η ενδερμολογία.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια μη επεμβατική μέθοδο, με ενέσεις που περιέχουν πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τα οποία εγχέονται στο δέρμα μέσω μικροσκοπικών βελονών. Η εφαρμογή πραγματοποιείται στις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα με την έγχυση πολυβιταμινούχων σκευασμάτων στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, με μικρές και λεπτές βελόνες, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα στο δέρμα και τα αποτελέσματα να είναι άμεσα ορατά.Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και συνήθως πραγματοποιούνται 4-6 συνεδρίες σε διάστημα μίας έως δύο εβδομάδων.

Εμφανή αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη από τη δεύτερη συνεδρία και η κυκλοφορία αποκαθίσταται ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα κύτταρα που συμπιέζονται και παρουσιάζουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Οι πολύτιμες ουσίες που εισέρχονται στο σώμα συσφίγγουν το δέρμα, βελτιώνουν την κυκλοφορία και βοηθούν τον οργανισμό να απομακρύνει τα λιποκύτταρα και τις τοξίνες.

Η ασθενής, αφού έχει ολοκληρώσει έναν αριθμό συνεδριών, μπορεί 6 μήνες μετά, να επαναλάβει μερικές συνεδρίες για διατήρηση του αποτελέσματος. Συνήθως συστήνονται τρεις επαναληπτικές εφαρμογές (μία ανά εβδομάδα). Μεταξύ των θεραπειών, αυτό που χρειάζεται να προσέξει η ασθενής είναι να κάνει ντους με χλιαρό νερό. Μετά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας εμφανίζονται συνήθως κάποιες ελαφρές μελανιές στα σημεία της εφαρμογής, οι οποίες όμως υποχωρούν σταδιακά», καταλήγει ο Απ. Γαϊτάνης.

Πηγή: Realhealth

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X