Αρχική / More / Δώρα / Oι νικητές των αντηλιακών Coverderm
Oι νικητές των αντηλιακών Coverderm  thumbnail

Oι νικητές των αντηλιακών Coverderm

Η Ευαγγελία Κρανιώτη είναι 36 ετών, παντρεμένη και μένει στην Κέρκυρα. Είναι δημόσιος υπάλληλος.


Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο μπαίνει καθημερινά στο site του boro.gr και αφορμή ήταν ένα άρθρο ψυχολογίας που είχε διαβάσει.


Παρακολουθεί συχνά όλα όσα γράφουμε για τις παραστασείς και τα καλλιτεχνικά. Την ενδιαφέρουν πολύ και τα θέματα ψυχολογίας και συεγκεκριμένα για τη διαχείριση στρες.


Ο Ηλίας Κουρούσης είναι ανύπαντρος 50 ετών και μένει στο Βύρωνα. Δουλεύει στον τομέα της πληροφορικής.Για το boro.gr έμαθε τυχαία μέσω της δουλειάς του και από τότε το επισκέπτεται συχνά για να πληροφορηθεί για τα νέα της ημέρας και θέματα υγείας. Θεωρεί ότι είναι ολοκληρώμενο όπως είναι και πως ειδικά η εμφάνισή του στα κινητά είναι πολύ καλή.


Η Άννα Σωτηράκη είναι 70 ετών συνταξιούχος και μένει στο Μενίδι.


Για το site μας έμαθε μέσω των διαγωνισμών μας και όταν επισκέπτεται την σελίδα, λαμβάνει πολύ συχνά μέρος. Το site της το έδειξε ο γιός της και πάρακολουθεί ιδιαίτερα τα θέματα της υγείας. 


Η Μαριάννα Χατζησαββίδου είναι  40 χρονών και ιδιωτική υπάλληλος και μένει στη Θεσσαλονίκη.Το site μας της το έδειξε μια φίλη της και από τότε παρακολουθεί συχνά τα θέματα ψυχολογίας και υγείας, ενώ ήταν και η αφορμή για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό.


Η Σέρβου Αναστασία είναι 53 ετώ και συνταξιούχος της Εθνικής Τραπέζης.Μπαίνει καθημερινά στο boro.gr μιας και το έχει καταχωρημένο στα αγαπημένα της. Δεν υπάρχει κάποια κατηγορία που να μην της αρέσει και να μην παρακολουθεί. Αγαπημένη της όμως είναι η κατηγορία της υγείας. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχει πει και στις φίλες της να μπαίνουν καθημερινά! 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X