Les macarons: Κερδίστε τα πιο… νόστιμα κραγιόν του καλοκαιριού!

Les macarons! Η νέα συλλογή κραγιόν της L’ Oréal Paris ήρθε για να δώσει όχι μόνο χρώμα αλλά και γεύση στο φετινό μας καλοκαίρι! Έντονες αποχρώσεις σε… λαχταριστές γεύσεις στην πιο… νόστιμη συλλογή κραγιόν που έχετε δοκιμάσει!

Πέντε τυχερές νικήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 2 αποχρώσεις της συλλογής, που θα “χρωματίσουν” τις εξόδους τους: Framboise Frenzy και Infinite Plum .

Μεγάλη διάρκεια και έντονο ματ αποτέλεσμα!

Τα νέα κραγιόν της L’ Oréal Paris είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στους έντονους καθημερινούς ρυθμούς και υπόσχονται μεγάλη διάρκεια και εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα σε 12 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

les macarons

Ένα καθημερινό κραγιόν με αληθινό άρωμα μακαρόν!

Και το πιο εντυπωσιακό; Αυτή η -χωρίς ενοχές- απόλαυση, πέραν του ότι είναι ένα every day κραγιόν που αντέχει έως 16 ώρες, έρχεται με 6 διαφορετικά αρώματα – γεύσεις που έχουν στόχο να σε πείσουν ότι όταν τα φοράς είναι σαν να απολαμβάνεις ένα αληθινό μακαρόν.

Το τελικό αποτέλεσμα, είναι ένα ματ κραγιόν που διαρκεί έως 16 ώρες, είναι αδιάβροχο, δεν λερώνει και έχει έντονο χρώμα αλλά παράλληλα απαλή υφή, όπως ακριβώς και ένα Macaron.

macaron2

Οι γεύσεις και οι αποχρώσεις

Μπορείς να αφήσεις τη γλυκιά μυρωδιά της φράουλας να σε ταξιδέψει στις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται ή να παραδοθείς χωρίς αναστολές στην απολαυστική και εξωτική μυρωδιά του μάνγκο, πριν φυσικά σε ξελογιάσει εντελώς η έντονη, εθιστική μυρωδιά του βατόμουρου.

Και για τους πιο απαιτητικούς…υπάρχει η παραδοσιακή βουτυρένια μυρωδιά του μπισκότου, η καραμελένια αίσθηση του αμυγδάλου, καθώς και η κλασική, μα παράλληλα, ντελικάτη γεύση μιας καραμέλας βουτύρου.

Απολαυστική αίσθηση στα χείλη σου, η οποία θα σε συνοδεύει από τον πρώτο καφέ της ημέρας, μέχρι και το τελευταίο σου meeting, προσφέροντας αναλλοίωτο αποτέλεσμα και λαχταριστή μυρωδιά.

Τα κραγιόν κυκλοφορούν σε 12 αποχρώσεις για όλα τα γούστα, τις επιδερμίδες αλλά και τις περιστάσεις!

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό;

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Les macarons: Κερδίστε τα πιο… νόστιμα κραγιόν του καλοκαιριού!

Βάλε χρώμα στις βλεφαρίδες σου για να μαγνητίσεις… τα βλέμματα!

Δυσκολεύεσαι να αφαιρέσεις τη μάσκαρα; Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τη Snapscara!

Beauty tips: Πώς να συνδυάσεις τις σκιές των ματιών σου για το τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα;

 

Σχετικά άρθρα