«Σεισμός στο Μουσείο»: 5 οικογένειες κερδίζουν δωρεάν είσοδο στη μοναδική έκθεση!

«Σεισμός στο Μουσείο»: Μια πρωτοποριακή έκθεση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θίγει το θέμα του σεισμού, ενός φαινομένου που ταλαιπωρεί πολύ τη χώρα μας, με τον πιο διαδραστικό τρόπο! Μια έκθεση που αξίζει να επισκεφθείς με τα παιδιά σου για να ζήσετε μαζί μια ξεχωριστή μουσειακή εμπειρία και να ξοδέψετε και λίγο ποιοτικό χρόνο ως οικογένεια!

Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να την επισκεφθείς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στόχος της έκθεσης

seismos mouseio4

Ο στόχος της έκθεσης, που πραγματοποιείται στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, από την ΑΧΑ Ασφαλιστική, είναι η ενημέρωση των παιδιών για το φαινόμενο του σεισμού, ώστε να μπορέσουν να το… εξερευνήσουν, να καταλάβουν πώς δημιουργείται, αλλά και να μάθουν ποιοι είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να προστατευτούν!

Τα μέσα!

Οι νέες τεχνολογίες γίνονται… όπλο στον σχεδιασμό αυτής της πρωτοποριακής έκθεσης! Τα εκπαιδευτικά βίντεο, η εικονική πραγματικότητα και οι διαδραστικές εφαρμογές κάνουν την έκθεση πιο… ζωντανή αλλά και συντελούν καλύτερα στην κατανόηση του φαινομένου!

seismos goulandri2

Μοναδικά μοντέλα υδρογείων, που δίνουν πληροφορίες για τους σεισμούς,  live μετάδοση σεισμικών δονήσεων σε πραγματικό χρόνο, εκπαιδευτικά βίντεο που μεταδίδουν πληροφορίες για σεισμούς από το 1900 έως σήμερα είναι μερικά από τα εκθέματα.

seismos mouseio2

Η διαδραστική εμπειρία της έκθεσης συμπληρώνεται με τη «σεισμική τράπεζα» και την «καρέκλα εικονικής πραγματικότητας», αλλά και τις εφαρμογές «Σεισμός στην Πόλη» και «Γίνε Σεισμοειδικός», μέσα από τις οποίες το κοινό θα ενημερώνεται σχετικά με το πώς μπορεί να προστατεύεται όταν συμβαίνει σεισμός.

seismoeidikos

Πώς να κερδίσετε προσκλήσεις για την έκθεση

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεισμός στο Μουσείο: μια μοναδική διαδραστική έκθεση για γονείς και παιδιά στο Μουσείο Γουλανδρή!

 

 

Σχετικά άρθρα