10 τυχεροί κερδίζουν ένα μοναδικό τζελ κατά της ξηρότητας του δέρματος!

Όλες μας θέλουμε να έχουμε απαλό και βελούδινο δέρμα, ιδανικό για… χάδια! Κι αν παρουσιάζεις ξηρότητα; Είτε περιστασιακή είτε μόνιμη; Τότε πώς το αντιμετωπίζεις; Υπάρχει η λύση με ένα… επαναστατικό τζελ για το ξηρό δέρμα: το Bio Oil Dry Skin Gel.

Η ξηρότητα σύμμαχος της πρόωρης γήρανσης;

Η ξηρότητα του δέρματος δεν έχει ηλικία ούτε είναι κάτι το ασυνήθιστο! Ταλαιπωρεί πολύ κόσμο και μπορεί να είναι είτε έντονη είτε ανεπαίσθητη. Ποια είναι τα συνήθη συμπτώματά της; Κνησμός, τράβηγμα ή σκάσιμο του δέρματος.

Όσο ελαφριά και αν είναι η ξηρότητα που παρουσιάζει το δέρμα σου, του στερεί τη βελούδινη και απαλή όψη του ενώ συμβάλλει και στην πρόωρη γήρανσή του!

ksiro derma akmi

Η φροντίδα κατά της ξηρότητας!

Η ξηρότητα αντιμετωπίζεται με στοχευμένη φροντίδα και τα απαραίτητα «όπλα»! Ποια είναι αυτά; Το Βio Oil Dry Skin Gel, το νέο επαναστατικό προϊόν που έρχεται να βάλει ΤΕΡΜΑ στο ξηρό δέρμα. Τι το κάνει να ξεχωρίζει; Μα, η επαναστατική του σύνθεση σε μορφή τζελ, που  περιέχει 50% Bio-Oil και μόνο 3% νερό, συνδυάζοντας έτσι τη βαθιά θρέψη ενός ελαίου με την απορροφητικότητα μιας κρέμας.

bio oil

Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα στην επιδερμίδα του σώματος ή και του προσώπου και είναι το πιο κατάλληλο προϊόν ενυδάτωσης, ειδικά σε περιόδους έντονης ξηρότητας.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της κλινικής μελέτης ότι το 86% των χρηστών, έπειτα από χρήση δύο εβδομάδων, είδαν σημαντική μείωση της ξηρότητας στο δέρμα τους.

Το Bio Oil Dry Skin Gel διατίθεται στα φαρμακεία, σε συσκευασίες των 50ml, 100ml και 200ml.

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν το Bio Oil Dry Skin Gel

10 τυχεροί αναγνώστες του boro.gr θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν το επαναστατικό προιόν κατά της ξηρότητας!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Les macarons: Κερδίστε τα πιο… νόστιμα κραγιόν του καλοκαιριού!

Κερδίστε την πιο… αυθεντική vegan σειρά περιποίησης μαλλιών!

Κερδίστε «Το βιβλίο της Αντιγήρανσης» από τις Εκδόσεις I-Write

 

Σχετικά άρθρα