Κερδίστε την πιο… αυθεντική vegan σειρά περιποίησης μαλλιών!

Κάθε άνθρωπος έχει μια αυθεντική φυσική ομορφιά που θέλει να βγαίνει προς τα έξω με τον πιο φυσικό τρόπο! Γι’ αυτόν τον λόγο αναζητούμε τα πιο φυσικά προϊόντα που θα αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αυθεντικότητά σου! Κάπως έτσι γεννήθηκε το Authentic Beauty Concept: μια σειρά από vegan προϊόντα περιποίησης μαλλιών από αγνά συστατικά, χωρίς επεξεργασμένες φόρμουλες!

Αν θέλεις κι εσύ να… γευτείς την εμπειρία του Authentic Beauty Concept, μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσεις ένα σετ περιποίησης Replenish για μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά. Το σετ αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

  • 1 σαμπουάν
  • 1 Μάσκα μαλλιών

Η σειρά Replenish του Authentic Beauty Concept

H σειρά Replenish απευθύνεται σε γυναίκες με ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά.  Το ιδιαίτερο άρωμά της βασίζεται σε ένα συνδυασμό από ανατολίτικες ξυλώδεις μυρωδιές, που αποκαλύπτουν απαλά και λαμπερά κύματα ανθού frangipani και κρεμώδη πέταλα γιασεμιού,όλα αγκαλιασμένα από τη γλυκιά αίσθηση του σιροπιού σφενδάμου, μαύρου σανδαλόξυλου και ελαιοκάρυδου.

Το σαμπουάν AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH είναι ένα θρεπτικό προϊόν, κατάλληλο για εύθραυστα μαλλιά. Η σύνθεσή του, με υδρολυμένη σόγιας, φροντίζει ώστε να ενδυναμώνει και να λειαίνει την τρίχα

Η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH MASK είναι μια μάσκα θεραπείας, που προσφέρει έντονη θρέψη για να ενδυναμώσει την τρίχα και να αναπληρώσει το περιτρίχιο.

Πώς γεννήθηκε το Authentic Beauty Concept

authentic beauty concept3

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT έχει εμπνευστεί από κομμωτές, καλλιτέχνες και γενικώς από άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν μία σειρά προϊόντων για μαλλιά η οποία να ταιριάζει στα πιστεύω τους και να την αισθάνονται πραγματική. Από ειλικρινή, απλά, προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί  κάτι αυθεντικό, κάτι με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί. Προσωπικές εμπειρίες, ιδέες και πιστεύω δέθηκαν όλα μαζί και έτσι γεννήθηκε το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT.

Γίνετε κι εσείς μέλος του #AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT μέσω του www.authenticbeautyconcept.gr και ακολουθήστε το @authenticbeautyconcept στo Instagram!

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό;

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κερδίστε το βιβλίο «Ο μικρός μονομάχος» από τις Εκδόσεις Λιβάνη

10 τυχεροί κερδίζουν 1 σετ της Lanes για άμεση σωματική και πνευματική ενέργεια!

 

 

Σχετικά άρθρα