Βάλε χρώμα στις βλεφαρίδες σου για να μαγνητίσεις… τα βλέμματα!

Έρχεται καλοκαίρι σιγά σιγά και έχεις αρχίσει δειλά δειλά να φοράς πιο ανοιχτόχρωμα και πιο ελαφριά ρούχα! Ώρα επομένως να ανανεώσεις και τα προϊόντα μακιγιάζ σου που πρέπει να… μυρίσουν καλοκαίρι! Και τι πιο καλοκαιρινό από μια χρωματιστή μάσκαρα στα χρώματα της θάλασσας για να δώσεις χρώμα στις βλεφαρίδες σου!

Η νέα Paradise της L’Oréal Paris υπόσχεται να… βάλει χρώμα στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και να τονίσει υπέροχα το βλέμμα σου στα επόμενά σου ραντεβού με τον καλό σου ή με το… αγόρι των ονείρων σου!

Την είχαμε κυριολεκτικά αγαπήσει στη μαύρη της απόχρωση στο τέλειο πράσινο-βεραμάν σωληνάριο! Τώρα έρχεται να μας κατακτήσει με τις υπόλοιπες αποχρώσεις της και να γίνει το προιόν που δεν θα λείπει ούτε από το μικροσκοπικό τσαντάκι σου το επόμενο διάστημα!

https://www.instagram.com/p/BxFZobQIqDl/?utm_source=ig_web_copy_link

Η αγαπημένη οικογένεια Paradise της L’Oréal Paris, εμπλουτίζεται και κάνει αυτή την άνοιξη πιο όμορφη, λαμπερή και χρωματιστήμε τις νέες χρωματιστές μασκάρα, Paradise Jardin Privé.

Η νέα αυτή σειρά, Paradise Jardin Privé υπόσχεται τα εξής:

  •  άψογη απόδοση των χρωμάτων στις βλεφαρίδες
  •  εντυπωσιακός όγκος
  • πανεύκολη εφαρμογή που απολαμβάνεις να επαναλαμβάνεις

Ποιες είναι οι αποχρώσεις για να… χρωματίσεις τις στιγμές σου;

Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 τέλειες αποχρώσεις που σου υπόσχονται ένα καλοκαίρι με πολύ πολύ χρώμα!

Το αγαπημένο μας είναι το μοβ (Forbidden Berry) που μπορείς να το “τονίσεις” με ένα nude μακιγιάζ στο μάτι για να δώσεις έμφαση στη βλεφαρίδα!

https://www.instagram.com/p/BxIMAGIh3we/?utm_source=ig_web_copy_link

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες 3 εξίσου υπέροχες αποχρώσεις!

Το καφέ (Sandal wood Wonder)  “γράφει” υπέροχα σε ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες αλλά δεν είναι τόσο exteme όσο το μοβ! Αν πάλι έχεις γαλάζια ή πράσινα μάτια θα μπορούσες να τα τονίσεις τέλεια με μια μάσκαρα του ίδιου χρώματος! Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!

Φυσικά η πράσινη (Divine Vine) και η μπλε (Fleur Fantasy) μάσκαρα πάνε σε όλες, ειδικά σε όσες τολμούν να πειραματιστούν με τα χρώματα!

https://www.instagram.com/p/BwRcywCICCX/?utm_source=ig_web_copy_link

Επίλεξε όποια ή όποιες ταιριάζουν περισσότερο στο δικό σου στιλ και ετοιμάσου να μαγνητίσεις τα βλέμματα αυτό το καλοκαίρι!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι η κατάλληλη μάσκαρα για τις δικές σου βλεφαρίδες;

Δυσκολεύεσαι να αφαιρέσεις τη μάσκαρα; Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τη Snapscara!

Μάσκαρα: 10 top λάθη που κάνεις όταν την εφαρμόζεις

Το μυστικό της Μπέλα Χαντίντ για την τέλεια εφαρμογή της μάσκαρας

 

 

Σχετικά άρθρα