Αρχική / More / Δώρα / Oι νικήτριες των μεσοθεραπειών από το ινστιτούτο Αναγέννηση!
Oι νικήτριες των μεσοθεραπειών από το ινστιτούτο Αναγέννηση!  thumbnail

Oι νικήτριες των μεσοθεραπειών από το ινστιτούτο Αναγέννηση!

Ποιες είναι οι τυχερές που θα γίνουν ακόμα πιο όμορφες με τις δύο μεσοθεραπείες; 


Η Αμαλία Χάννα, 48 ετών, είναι ιδιωτική υπάλληλος και μένει στην Ηλιούπολη. 


Για το site του boro.gr έμαθε από το ίντερνετ και από τότε το επισκέπτεται συχνά. Την ενδιαφέρουν πολύ τα θέματα ομορφιάς σχέσεων και ψυχολογίας. Το site μας την καλύπτει πλήρως ως προς την θεματολογία και δεν θα ήθελε να αλλάξει τίποτα σε αυτό. Η Σόνια Κωνσταντίνου είναι 42 ετών και μένει στο Ναύπλιο. 


Είναι παντρεμένη και έχει δύο αγοράκια, δίδυμα. 


Επισκέφτεται και αυτή πολύ συχνά το boro.gr και ειδικότερα μετά τη γέννηση των παιδιών της. Συνεπώς, την ενδιαφέρουν τα θέματα γύρω από το παιδί, αλλά και τα γυναικεία και αυτά σχετικά με τις σχέσεις. 


Είναι ευχαριστήμενη από το site του boro.gr και δεν θα ήθελε να αλλάξει τίποτα σε αυτό. Η Μαρία Κρεμμύδα, 43, είναι ιδιωτική υπάλληλος και εργάζεται σε λογιστήριο. 


Είναι παντρεμένη και μένει στην Αθήνα. Παρακολουθούσε χρόνια την πορεία της Άννας Δρούζα και κάπως έτσι ανακάλυψε και το site του boro.gr. 


Δηλώνει φανατική του site μας, δεν θα ήθελε τίποτα να αλλάξει σε αυτό και διαβάζει κυρίως θέματα ψυχολογίας, υγείας και τα θεάματα. Χόμπι της είναι οι λάτιν χοροί! 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X