Αρχική / More / Celebrity news / Tα τελευταία νέα για την υγεία του Γιώργου Βασιλείου
Tα τελευταία νέα για την υγεία του Γιώργου Βασιλείου thumbnail

Tα τελευταία νέα για την υγεία του Γιώργου Βασιλείου


Δίνοντας την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του, ο Γιώργος Βασιλείου ή «Ταξίαρχος Θεοχάρης» όπως θα τον θυμάστε από την εποχή της «Λάμψης», συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεταξά, παλεύοντας με το… θεριό.
Ο αγαπημένος ηθοποιός, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των θεράποντων ιατρών του οι οποίοι περιμένουν κάποιες εξετάσεις προκειμένου να δουν πώς θα συνεχίσουν τη θεραπεία. Σύμφωνα μάλιστα με άνθρωπο του στενού περιβάλλοντός του: «Ο Γιώργος είναι όρθιος, δυνατός και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Στέλνει συνεχώς μηνύματα προς όλους για τις συνέπειες του καπνίσματος, καθώς ο ίδιος υπήρξε μανιώδης καπνιστής».


Στη μάχη που δίνει δίπλα του είναι και οι φίλοι του. Καθημερινά δέχεται επισκέψεις από φίλους και συναδέλφους τους στο δωμάτιο του νοσοκομείου για να του δώσουν κουράγιο για να παλέψει και να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη. Ο Θάνος Καληώρας, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μαίρη Βλουτή, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Σπύρος Θεοδόσης είναι μερικοί από όσους τον επισκέφθηκαν.Πηγή: gossiptv.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X