Αρχική / Νέα σελήνη στον Λέοντα από σήμερα το βράδυ! Πώς επηρεάζονται τα ζώδια
Νέα σελήνη στον Λέοντα από σήμερα το βράδυ! Πώς επηρεάζονται τα ζώδια  thumbnail

Νέα σελήνη στον Λέοντα από σήμερα το βράδυ! Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Νέα Σελήνη στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, στην 10ο 57΄ μοίρα του ζωδίου, απόψε στις 11:44 το βράδυ. Ένας κύκλος που έρχεται να μας υπενθυμίσει την υπεροχή μας και την μοναδικότητα που έχουμε σαν προσωπικότητες!


Τα άστρα την Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα


Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, το ζώδιο του Ηλίου, σκοπό έχει να αξιοποιήσει και να επεκτείνει τις δημιουργικές ικανότητες που κουβαλάς μέσα σου από την ώρα που γεννήθηκες, αυτές που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το δρόμο σου στη ζωή αυτή.


Η δημιουργία είναι ανάγκη, είναι απαίτηση, είναι αυτοσκοπός, είναι αυτή που σε προσδιορίζει σαν άτομο, είναι αυτή που πραγματικά μπορεί να σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα, από πολλές δυσκολίες της καθημερινότητας που λίγο ως πολύ όλοι βιώνουμε, ξεχνώντας πως μέσα μας κουβαλάμε πραγματικά ένα χάρισμα, ένα ταλέντο!


Ο Ήλιος στον Λέοντα σου θυμίζει πως ό,τι πολυτιμότερο έχεις στον κόσμο αυτό, είναι η ύπαρξή σου! Δώσε της την αξία που της αναλογεί και κυρίως δώσε την αξία που αναλογεί στη ζωή σου, υψώνοντας το ανάστημά σου πιο πάνω απ' ό,τι συνήθιζες! Μην αφήνεις καμία αμφιβολία κανέναν φόβο, να σε κρατάει πιο πίσω από το όνειρό σου, από τους στόχους ή τις ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Να θυμάσαι πως ένας άνθρωπος που φοβάται, δε ζει, ενώ ένας άνθρωπος που ζει με όλη του την ψυχή και την ένταση, δε φοβάται τίποτα!


Η ίδια η ζωή σε ωθεί στη δράση! Θα ανακαλύψεις πως όταν βάλεις ένα στόχο, οι εξελίξεις θα αρχίσουν μέρα με τη μέρα να ανοίγονται μπροστά σου και να σε φέρουν πιο κοντά του! Τότε, πραγματικά θα πιστέψεις πως ναι, είσαι εσύ που κατευθύνεις το παιχνίδι, μόνο με τη βαθιά σου επιθυμία, αλλά και την κινητοποίησή σου προς το όνειρό σου!


Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης στον Λέοντα


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X