Αρχική / Διατροφή / Στιγμές από την καθημερινότητα
Στιγμές από την καθημερινότητα thumbnail

Στιγμές από την καθημερινότητα

Ζούμε σε ένα κόσμο που έχουν ατονήσει τόσο πολύ οι ανθρώπινοι δεσμοί, η συντροφικότητα, η ανιδιοτέλεια και η συνεργασία. Ένα διαφημιστικό σποτάκι ενός λεπτού έρχεται να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικές είναι όλες αυτές οι ξεχασμένες αξίες και πόσο όμορφη και ξεχωριστή μπορούν να κάνουν τη ζωή μας… Κι όλα αυτά χάρη στο Nescafé.Ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούρια ζωή, μέσα στην απλή καθημερινότητα και μέσα από ιστορίες ανθρώπων που ξυπνάνε νωρίς για να φροντίσουν κάποιους άλλους ανθρώπους: το νέο διαφημιστικό σποτ του Nescafé ξυπνά τα μηνύματα αλληλεγγύης και κατανόησης και γενικότερα της  συν-ύπαρξης.


Ζούμε μαζί με κάποιους ανθρώπους αλλά δεν τους παρατηρούμε ούτε μας παρατηρούνε. Δε συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι το έργο που παράγουν για μας, για το διπλανό μας, για τον κόσμο όλο.


Ο ψαράς παλεύει με τα κύματα για τον άρτο τον επιούσιο το δικό του και των συμπολιτών του. Ο πιλότος δαμάζει τα σύννεφα για να μεταφέρει τους ανθρώπους στον προορισμό τους. Η κτηνοτρόφος εκτρέφει τα πρόβατα , για να έχουμε μαλλί να φτιάξουμε ρούχα να ντυθούμε.  Η μαία εμψυχώνει την ετοιμόγεννη γυναίκα, ώστε να φέρει εκείνη τη ζωή στον κόσμο.


Ο Nescafé επέλεξε αυτά τα παραδείγματα αλλά υπάρχουν κι άλλα πολλά, άνθρωποι που συναντούμε καθημερινά και παράγουν πολύτιμο έργο για εμάς. Μπορεί να ’σαι κι εσύ ένας από αυτούς.


Μην τους αγνοείς. Δώσε σημασία στο διπλανό σου που κοπιάζει για σένα. Πες του μια "καλημέρα", ένα "ευχαριστώ", χαμογέλα! Μπορείς να του σφίξεις το χέρι, όπως το νεογέννητο παιδί σφίγγει για πρώτη φορά το χέρι της μάνας του…


Ή να του προσφέρεις μια κούπα Nescafé, να την απολαύσετε παρέα και να μοιραστείτε τα απλά ζητήματα της καθημερινότητας σας.  Η νέα καμπάνια του Nescafé στηρίζει αυτούς τους ανθρώπους που ξυπνούν πριν από όλους για να προετοιμάσουν τον κόσμο. 


Sponsored by Nescafé

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X