Αρχική / More / Δώρα / Οι νικήτριες του διαγωνισμού για 3 προϊόντα ελέγχου βάρους από τη Lanes
Οι νικήτριες του διαγωνισμού για 3 προϊόντα ελέγχου βάρους από τη Lanes thumbnail

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για 3 προϊόντα ελέγχου βάρους από τη Lanes

Η Κυριακή Σούρλα  είναι 35 χρονών, μητέρα 2 παιδιών. Έμαθα για το boro.gr τυχαία και παρακολουθεί κυριώς θέματα σχετικά με τη Ψυχολογία, το Παιδί και διατροφής.


 


 


 


Η Θεοδώρα Δούρβα είναι μηχανολόγος, είναι παντρεμένη με ένα παιδί και ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50. Έμαθε για το boro.gr μέσα από μηχανή αναζήτησης και το επισκέπτεται εδώ και δυο χρόνια. Ενδιαφέρεται για άρθρα ψυχολογίας, μοδας, τέχνης, μαγειρικής και θέματα σχετικά με το παιδί.


 


Η Νίκη Μεταλληνού ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-55 και είναι φοιτά στη σχολή πολιτικών μηχανικών. Παρακολουθεί το boro.gr από την αρχή του, της αρέσουν όλα τα θέματα και κυρίως υγείας και ομορφιάς.


 


 


Η Βασιλική Ηλιάδη ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 50-65. Της σύστησε το boro.gr μία κάλη της φίλη πρίν από περίπου 2,5 χρόνια. Προτιμά να διαβάζει θέματα ομορφιάς και υγείας. Έχει οικογένεια με δύο παιδιά και ασχολείται με τα οικιακά.


 


 


Η Μάρθα Βλαχογιάννη είναι άρνεργη και δεν έχει δική της οικογένεια. Ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία από 35-50 και έμαθε για το boro.gr από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Tο επισκέπτεται σχεδόν 1 χρόνο και διαβάζει όλη την θεματολογία.
Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X