Αρχική / Kριτική: "Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα" αφιέρωμα στη Μελίνα στο Ηρώδειο
Kριτική: "Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα" αφιέρωμα στη Μελίνα στο Ηρώδειο  thumbnail

Kριτική: "Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα" αφιέρωμα στη Μελίνα στο Ηρώδειο

 


Ο φιλότεχνος αναγνώστης του boro.gr Aχιλλέας Κυριακόπουλος παρακολούθησε την παράσταση"Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα" αφιέρωμα στη Μελίνα στο Ηρώδειο και μας γράφει τη δική του κριτική.

 


Στο  πρώτο μέρος η γοητευτική  σύνθεση του κειμένου από το Στρατή Πασχάλη κερδίζει από  τη πρώτη στιγμή το θεατή αν και πολύ σύντομα θα φανεί μια ανισότητα στη διαμονή, ο μεν Στάνκογλου υπολείπεται κατά πολύ των απαιτήσεων που μας έχει δημιουργήσει, η δε Ναυπλιώτου επιτυγχάνει το ακατόρθωτο, να παίξει τόσο καλά τη Μελίνα και να μας κάνει να βουρκώσουμε.


Στο δεύτερο μέρος το μαγικό ραβδί του Σταύρου Ξαρχάκκου καταφέρνει να μαγέψει τους μουσικούς και θεατές αλλά όχι τις δυο τραγουδίστριες (Πασπαλά, Σαια) . Οι τεχνικά άρτιες ερμηνίες τους ήταν εμφανώς εκτός θέματος και ια μπορούσαν να αφορούν αφιέρωμα στην Αγνή Μπάλτσα αλλά όχι στη Μελίνα καθώς ήταν άνευρες και δίχως φανατισμό και πάθος, ξενερώνοντας το κατάμεστο Ηρώδειο, που ήταν πρόθυμο να κλάψει και να τραγουδήσει.


Μέτρια κουστούμια και χορογραφίες ανύπαρκτα σκηνικά εως κακός ο φωτισμός , απαράδεκτος ήχος

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X