Αρχική / Υγεία / Ουρολογία / Έχω πρόβλημα συχνοουρίας. Τι μπορεί να συμβαίνει;
Έχω πρόβλημα συχνοουρίας. Τι μπορεί να συμβαίνει; thumbnail

Έχω πρόβλημα συχνοουρίας. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Αναγνώστρια μας έθεσε το εξής ερώτημα:


"Είμαι 22 ετών. Έχω πρόβλημα με την κύστη μου. Πίνω πολύ νερό βέβαια αλλά ακόμα και να δεν πιω πάω συνέχεια στη τουαλέτα. Π.χ. πάω τουαλέτα πριν κοιμηθώ και με το που ξαπλώνω τρέχω στη τουαλέτα, χωρίς όμως να κάνω τίποτα. Δεν αντέχω σχεδόν ούτε ώρα χωρίς να πάω τουαλέτα. Πίνω ένα ποτό σε μαγαζί και πρέπει να πάω 2 φορές τουλάχιστον τουαλέτα. Ευχαριστώ πολύ."


Στο ερώτημα απάντησε ο κος Παλλατζάς Αθανάσιος, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος:Αγαπητή, 


Είναι σίγουρο πως αυτή δεν είναι η φυσιολογική λειτουργία της ουροδόχου κύστης.

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε εναν απλό έλεγχο για λοίμωξη της κύστης με μια απλή γενική εξέταση ούρων και καλλιέργεια. Αυτό θα πρέπει να συμβαδίσει κει με έναν αδρό έλεγχο αίματος κυρίως για την περίπτωση λανθάνοντα σακχ. διαβήτη. Εν συνεχεία απευθυνόμενη πλέον στον Ουρολόγο σας και εφόσον ο πρώτος έλεγχος ειναι αρνητικός, θα μπορέσει να γίνουν πιο εξειδικευμένες εξετάσεις για νευρολογικές παθήσεις της κύστης που οδηγούν την τελευταία να έχει ασταθή συμπεριφορά. Όλα αντιμετωπίζονται όμως μετά από μια σωστή διάγνωση , με την κατάλληλη και στοχευμένη θεραπεία.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X