Αρχική / Υγεία / Ουρολογία / Ακράτεια ούρων σε νεαρή ηλικία. Τι πρέπει να κάνω;
Ακράτεια ούρων σε νεαρή ηλικία. Τι πρέπει να κάνω; thumbnail

Ακράτεια ούρων σε νεαρή ηλικία. Τι πρέπει να κάνω;

Αναγνώστρια μας έθεσε το εξής ερώτημα:

 

"Είμαι 25 και το τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι έχω μιας μορφής ακράτειας καθώς μου συμβαίνει κάθε φορά που γυρίζω σπίτι. Δεν είναι ότι τα κρατάω για αρκετή ώρα απλά όταν φτάνω σπίτι διαπιστώνω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο στη κύστη μου η οποία απλά αδειάζει και αισθάνομαι πολύ άσχημα.  Να σημειώσω ότι στο παρελθόν είχα κυστίτιδες πολλές και μ είπαν να μη κρατιέμαι καθόλου όταν θέλω να πάω τουαλέτα"
Την απάντηση ας έδωσε ο κ. Θάνος Παλλαντζάς, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr:

 


Σίγουρα χρειάζεστε έλεγχο λόγω του ιστορικού κυστίτιδος που είχατε. Το παράξενο είναι ότι συμβαίνει μόνο όταν έχετε επιστρεψει στο σπίτι σας, δηλαδή μια φορά την ημέρα.?. Δεν μπορεί να βγει ασφαλής διάγνωση μονο απο τις πληροφορίες που γράφετε. Προχωρήστε σε μικροβιολογικές εξετάσεις ούρων και εκτίμηση απο Ουρολόγο. Αναλογα με τα αποτελέσματα ισως ο ιατρός σας αναγκαστεί να προχωρήσει σε πιο εξειδικευμένο έλεγχο , όπως είναι η ουροδυναμική μελέτη.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X