Αρχική / Υγεία / Ουρολογία / Έχω πρόβλημα στύσης, απουσία ηδονής και σμίκρυνση πέους. Τι μπορώ να κάνω;
Έχω πρόβλημα στύσης, απουσία ηδονής και σμίκρυνση πέους. Τι μπορώ να κάνω; thumbnail

Νίκος, 58 ετών

Έχω πρόβλημα στύσης, απουσία ηδονής και σμίκρυνση πέους. Τι μπορώ να κάνω;

Ρωτά ο αναγνώστης μας Νίκος Κ.


Είμαι 58 ετών και αντιμετωπίζω μια σειρά απο σεξουαλικά προβλήματα. Έχω πρόβλημα στύσης, απουσία ηδονής κατά την εκσπερμάτηση η οποία γίνεται σχεδόν πάντα με το χέρι και σμίκρυνση πέους κατά 5 πόντους. Εχω κάνει σχεδόν όλες τις εξετάσεις psa o47 εξετάσεις ορμονολογικές οι οποίες είναι φυσιολογικές και τρίπλεξ πεικών αγγείων που έδειξε επασβέστωση της δεξιάς πλάκας στο ύψος της βαλάνου 89 και την αριστερή πλάκα στο ίδιο ύψος 44. Επίσης έχω δισκοκήλη μεσοσπονδυλιου δίσκου και ένα νευρίνωμα στο σημείο της κύστης χωρίς να έχει επηρεάσει την κατάσταση των σεξουαλικών προβλημάτων, αφού την έχω πολύ πρίν τα προβλήματα. Οι ουρολόγοι δεν αντιμετωπίζουν την σμίκρυνση με σοβαρότητα δείχνουν να μην με πιστεύουν μου έχουν δώσει βιταμίνες και τα φάρμακα cialis και potaba χωρίς καμία βελτίωση. Αν θέλετε δώστε μου την γνώμη σας τυην οποία περιμένω με αγωνία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Απαντάει ο  Αθανάσιος Παλλαντζάς, Χειρουργός Ουρολόγος
Το πρόβλημα σας είναι η νόσος Peyronie, που αποτελεί αίτιο τόσο της στυτικης δυσλειτουργίας όσο και της απώλειας μήκους του πέους.  Η θεραπεία είναι μόνο χειρουργική και θα πρέπει να απευθυνθείτε σε Ανδρολόγο που ασχολείται με τη συγκεκριμένη μάθηση ώστε να σας δώσει μία μόνιμη λύση. 

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X