Αρχική / Έχουν ανοίξει οι πύλες της κολάσεως και ο Άρης οδηγείται σε δρόμο χωρίς επιστροφή
Έχουν ανοίξει οι πύλες της κολάσεως και ο Άρης οδηγείται σε δρόμο χωρίς επιστροφή  thumbnail

Έχουν ανοίξει οι πύλες της κολάσεως και ο Άρης οδηγείται σε δρόμο χωρίς επιστροφή

Παρελθόν από την ΠΑΕ αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Γιάννης Ψηφίδης με επιστολή που έστειλε στον Ερασιτέχνη, στην ΚΜΑ και στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.


Η επιστολή του Γιάννη Ψηφίδη αναφέρει ως εξής:


«Όπως γνωρίζετε δέχθηκα την πρόταση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης να αναλάβω εκ νέου ως διευθύνων σύμβουλος, στοχεύοντας αποκλειστικά στην εξυγίανση και σωτηρία της ιστορικής μας ομάδας.


Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο χρόνος που μου δόθηκε ήταν ελάχιστος, ενώ οι θεσμικοί φορείς του Άρη, το τελευταίο χρονικό διάστημα, συνεχίζουν αδιαλείπτως να στέλνουν αμφίσημα μηνύματα.


Δεν πίστευα ούτε πιστεύω σε μεσσίες και σωτήρες που υπόσχονται εκατομμύρια ενώ δεν μπορούν να πάρουν ούτε μια εγγυητική επιστολή τραπέζης. Δεν μπορώ, όμως, και να πιστεύσω ούτε εκείνους που αρνούνται να τοποθετηθούν με ξεκάθαρο τρόπο απέναντι στα προβλήματα του Άρη μας.


Οι θεσμικοί φορείς όφειλαν να πάρουν θέση και να επιχειρηματολογήσουν δημόσια – με ειλικρίνεια και ρεαλισμό – για την επόμενη ημέρα. Πετάνε το μπαλάκι στον κόσμο που δεν έχει ούτε τη γνώση ούτε την απαιτούμενη πληροφόρηση για να αποφασίσει για περίπλοκα νομικά ζητήματα εντός ολίγων ωρών.


Ζητούμε για άλλη μια φορά να συζητήσουν 1.000, να αποφασίσουν 100, να διοικήσει 1 και να μην αναλάβει την ευθύνη κανείς…
Σας ευχαριστώ από καρδιάς που μου δώσατε την ευκαιρία να προσπαθήσω για άλλη μια φορά. Ελπίζω να ξέρετε τι κάνετε από εδώ και πέρα.


Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου  έχουν ανοίξει οι πύλες της κολάσεως και ο Άρης οδηγείται σε δρόμο χωρίς επιστροφή.


Προσωπικά δεν δύναμαι να συνεχίσω ως διευθύνων σύμβουλος και ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Άρης, καθόσον έχουν οριστικά εκλείψει οι προϋποθέσεις που επέβαλαν τη συμμετοχή μου.


Με τιμή,
Γιάννης Ψηφίδης


ΥΓ. Ελπίζω κάποιος εκ των υποψήφιων πρωταγωνιστών της επόμενης ημέρας (και όχι μόνον τεχνοκράτες) να έχει το θάρρος να εξηγήσει στη συνέλευση της Τετάρτης ότι ο Άρης είτε υπαχθεί στο άρθρο 106ΙΑ είτε εκουσίως υποβιβαστεί στη Γ΄ εθνική είτε εξαγοράσει (δια του ΑΣ) άλλη ομάδα ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΦΜ.


.pressaris.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X