Αρχική / More / Celebrity news / Η Μαντόνα κλήθηκε για ένορκος σε δικαστήριο και την έδιωξαν!
Η Μαντόνα κλήθηκε για ένορκος σε δικαστήριο και την έδιωξαν!  thumbnail

Η Μαντόνα κλήθηκε για ένορκος σε δικαστήριο και την έδιωξαν!

Ακόμη και μια βασίλισσα (έστω και βασίλισσα της ποπ) έχει υποχρεώσεις προς την κοινωνία στην οποία ζει. Στις ΗΠΑ τουλάχιστον, γιατί στην Ελλάδα, υπάρχουν αυτοί που έχουν μόνο υποχρεώσεις και αυτοί που έχουν μόνο δικαιώματα.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης κάλεσαν τη Μαντόνα να υπηρετήσει την Δικαιοσύνη ως ένορκος.  Η σταρ εμφανίστηκε κανονικά για να αναλάβει καθήκοντα, χωρίς να το αντιμετωπίσει με νοοτροπία «ξέρεις ποια είμαι εγώ;» και έμεινε για δύο ώρες στο δικαστικό μέγαρο, αλλά τελικά απαλλάχτηκε από το δικαστήριο.

Η κλήση στην πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν για τη Δευτέρα. Η Μαντόνα εμφανίστηκε και περίμενε εάν θα επιλεγεί τελικά ή όχι – αν και η δίωρη αναμονή έγινε σε γραφείο υπαλλήλου κι όχι, όπως συνήθως, στο διάδρομο (κάτι τέτοιο θα σήμαινε απαραίτητα και ισχυρότερη παρουσία φρουρών). 

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας που επιλέγει τους ενόρκους από τους Νεοϋορκέζους που καλούνται, η Μαντόνα απαλλάχθηκε επειδή «δεν έπρεπε να αποσπαστεί η προσοχή των υπόλοιπων ενόρκων και του δικαστηρίου».


Νοοz.com 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X