Αρχική / More / Celebrity news / Οι προβλέψεις της ημέρας: Τα καλά και τα άσχημα που θα συμβούν!!
Οι προβλέψεις της ημέρας: Τα καλά και τα άσχημα που θα συμβούν!! thumbnail

Οι προβλέψεις της ημέρας: Τα καλά και τα άσχημα που θα συμβούν!!

 


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Καθοδηγείς τα πράγματα με μια μεγαλοψυχία και αυτό τελικά σε βγάζει από πολλές έννοιες και δυσκολίες. Καλό θα ήταν να έπαιρνες ένα δείγμα από την σημερινή ημέρα και να την ακολουθούσες στην ζωή σου, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ηρεμήσεις εσωτερικά.


Ερωτικά: Προσπαθείς να ζήσεις με ποιότητα αλλά και με ένα είδος κατανόησης για τον άλλον. Βέβαια, αν δεν είσαι σε σχέση, η ελευθερία που έχεις σε βοηθάει να φλερτάρεις και να περνάς πιο καλά. Κυρίως ένα άτομο από το εξωτερικό μπορεί να σε κάνει να ξεσηκωθείς πάρα πολύ.


Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις κάποια όρια τα οποία είναι πολύ σημαντικά για σένα γιατί τα όρια δεν τα αισθάνεσαι ως είναι περιοριστικά των καταστάσεων, απλά ανεβάζεις τον πήχη και θέλεις να σε ακολουθούν και όσοι εμπλέκονται μαζί σου. Το ρίσκο πάντως είναι πολύ συγκεκριμένο και μάλλον δεν θα αποτύχεις στα σχέδιά σου με το να το πάρεις.


  


ΤΑΥΡΟΣ 


Γενικά: Μπορεί σήμερα και να ταξιδεύεις, και νιώθεις αναστάτωση από την προσωπική ελευθερία που αυτή την στιγμή μπορεί να ζήσεις. Το κυριότερο θέμα που θα πρέπει να δουλέψεις περισσότερο (και να μην σταματήσεις να ασχολείσαι μ' αυτό), είναι ότι χρειάζεσαι ένα είδος φιλοσοφίας για να αντιμετωπίσεις την ζωή. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνεις σε μια κατάσταση για την οποία αν δεν έχεις "καλλιεργηθεί", θα δυσκολευτείς αργότερα να δώσεις εξηγήσεις αλλά και να ζήσεις άνετα αντιμετωπίζοντας ορισμένες καταστάσεις.


Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη μια παγώνει και μια ανεβάζει θερμοκρασία. Δεν ξέρεις και εσύ τι άλλο να κάνεις για να έρθετε πιο κοντά. Το κυριότερο από όλα είναι να το πάρεις απόφαση να είσαι μαζί με αυτό το πρόσωπο – και όλα τα άλλα θα έρθουν. Το Λιοντάρι σου προσφέρει ένα καινούργιο τρόπο ζωής, αρκεί να μην καταπιέζει ο ένας τον άλλον.


Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλύσει πολύ περισσότερο κάποιες οικονομικές καταστάσεις και περιμένεις να δεις τι μπορεί να κάνεις για να έχεις ένα αποτέλεσμα. Μπορεί μια συνεργασία να σε πιέζει και λόγω ανταγωνισμού να βγαίνει στο… αντίθετο ρεύμα.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ 


Γενικά: Έχεις περισσότερο ενασχόληση με τους γύρω σου παρά με τα δικά σου θέματα. Πάντα χρειάζεται να προσφέρεις για λίγο την ενέργειά σου στους άλλους, γιατί μερικές φορές απομονώνεσαι πάρα πολύ και κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Αυτό σίγουρα δεν βοηθάει στο να έχεις την κοινωνική σχέση που θέλεις. Η γνώση και γενικά οτιδήποτε σε βάζει μέσα σε σκεπτικό εξέλιξης, είναι για σένα το ιδανικότερο.


Ερωτικά: Ο Τοξότης σου δίνει το στίγμα του αλλά μέχρι εκεί. Για αυτό εσύ νιώθεις ότι πρέπει να κινήσεις όλη την υπόθεση και αυτό σε κουράζει υπερβολικά, όμως είναι μια ωραία ευκαιρία για να έρθετε πολύ κοντά. Μην περιμένεις όμως ένα σημαντικό αποτέλεσμα, γιατί μπορεί αυτά που θα πείτε να πάνε κάπως… στον βρόντο.


Οικονομικά & Καριέρα: Σε έχουν πιάσει οι φιλοδοξίες σου και μπορεί ακόμα και διακοπές να είσαι και να σκέφτεσαι τι θα κάνεις για να προχωρήσεις από τον χειμώνα. Το καλό είναι ότι έχεις αρχίσει και διαμορφώνεις έναν εαυτό πιο βαθύ και ερευνητικό και αυτό σε βοηθάει στο να διαχειριστείς καλύτερα κάποιες εξωτερικές πιεστικές καταστάσεις.


  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Γενικά: Λες την αλήθεια και πιθανόν να την λες με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται στους γύρω σου άγαρμπη ή πολύ ρεαλιστική. Όμως αυτά που νιώθεις δεν αντέχεις να τα κρατάς μέσα σου για πολύ, γιατί με αυτόν τον τρόπο ζορίζεσαι. Μέσα στον χώρο της καθημερινότητας μπορεί να θέλεις να κάνεις κάποιες εναλλακτικές θεραπείες που θα σε βοηθήσουν να δεις την ζωή έξω από τα πιεστικά πρότυπά της.


Ερωτικά: Η σκέψη ότι θα δώσεις ελευθερία στο πρόσωπο που είστε μαζί δεν σου πολυαρέσει: παρόλο που γκρινιάζεις αν δεν σου αρέσει κάτι στον χαρακτήρα του, και με τον τρόπο σου μπορεί να είσαι συνέχεια μέσα στην σχέση "με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω", που λέει ο λόγος, σίγουρα θα γίνει ένας μικρός χαλασμός εάν "κουνηθεί" έστω και για λίγο ζητώντας μια ημέρα να βγει μόνο του… Βρες τον εαυτόν σου για να περνάς καλά – αυτό είναι το ζητούμενο.


Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που κάτι έχει αρχίσει και ρέει περισσότερο, αλλά πιθανόν να μην ξέρεις με ποιο τρόπο θα χειριστείς τις καταστάσεις που έρχονται. Αφουγκράσου και περίμενε, γιατί έχεις ευκαιρίες να αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα.


  


ΛΕΩΝ 


Γενικά: Έχεις γενικά αποφορτιστεί από τα πολλά που έχεις να αντιμετωπίσεις και περιμένεις να περάσεις καλά, γιατί το θέλεις πραγματικά να γίνουν αλλαγές θετικές στην ζωή σου. Για αυτό και κάτι δύσκολο που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου προς επίλυση, σίγουρα θα το αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία.


Ερωτικά: Η σχέση με Τοξότη σε καλύπτει μέχρι ενός σημείου, γιατί μερικές φορές καυγαδίζεις από το πουθενά καθώς υπάρχει ένα σημείο μεταξύ σας που μπορεί να κρύβονται κάποια πράγματα. Η επαφή με Καρκίνο είναι κάπως μυστική, γιατί δεν θέλεις να μαθευτεί στον χώρο σου τι ακριβώς νιώθεις για αυτό το άτομο – θεωρείς ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς.


Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ιδέες που βοηθάνε στο να προχωρήσεις τα σχέδια σου πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έρθει μια ξαφνική θετική αλλαγή μέσα στην δουλειά σου.


    Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ


http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/62287-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-7-8Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X