Αρχική / Νίκησε ο λαός του Άρη !!!

Νίκησε ο λαός του Άρη !!!

O Βαγγέλης Χατζηιωάννου χαρακτήρισε την συμμετοχή του Άρη στην Γ' Εθνική κατηγορία, ως την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για το μέλλον του συλλόγου.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM»:


«Επιθυμία όλων πλην ίσως μόνο των Σκόρδα και Ματθαίου ήταν η ομάδα να παίξει στη γ’ Εθνική. Όχι γιατί ήθελαν η ομάδα να πέσει κατηγορία. Ήταν όμως η μόνη κατηγορία για την εξυγίανση της ομάδας. Υπάρχουν τα παραδείγματα της ΑΕΚ, της Λάρισας και στο εξωτερικό της Ρέιντζερς.


Όταν αναλάβαμε εμείς οι πιθανότητες ήταν στο 10% παρόλα αυτά δικαιωθήκαμε. Είναι νίκη του λαού του Άρη, διότι αν δεν αντιδρούσε έτσι, ο απλός κόσμος, οι σύνδεσμοι δεν θα τα καταφέρναμε. Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι και χρονοβόρα η όποια διαδικασία.


Το θεωρώ δύσκολο έως αδύνατο να πετύχουμε αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Η ομάδα ανήκει στον Ερασιτέχνη Άρη. Σίγουρα θα υπάρξει αίτημα για παράταση μεταγραφών γιατί εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο σήμερα, ενώ έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος, και ενώ έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μόνο ελεύθερους να επανδρώσει ομάδα για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Είναι ένας δύσκολος όμιλος αυτός του Άρη στην Γ’ Εθνική. Σίγουρα θα ζητήσει προθεσμία, πέντε – δέκα ημερών.


Ούτε ο κύριος Σκόρδας έκανε μεταγραφές. Δεν έκανε καμία μεταγραφή από όσες ανακοίνωσε. Δεν τις πραγματοποίησε εν όψει της επικείμενης απόφασης.


Πλέον ο Ερασιτέχνης αποφασίζει. Η πόρτα είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει, ακούγονται τα ονόματα του κύριου Αρβανιτίδη και του κύριου Γαλανού. Αρκεί να μπορεί να πείσει τον Ερασιτέχνη και να έχει τα εχέγγυα να οδηγήσει την ομάδα.


Ο Ερασιτέχνης πρέπει να κινηθεί… χθες ώστε να ενεργοποιηθεί η συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Εν συνεχεία πρέπει να επανδρωθεί η ομάδα. Οι παίκτες είναι αυτοδίκαια ελεύθεροι. Ακούγεται ότι θα μείνουν, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ακόμα και να μείνουν όλοι, χρειάζεται ενίσχυση. Η ομάδα της ΑΕΚ για παράδειγμα έκανε ομάδα Β’ Εθνικής για να ανέβει τρένο από την Γ’ Εθνική».  


coppa

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X