Αρχική / Ένοπλη συμπλοκή στο πρωτάθλημα Βραζιλίας πωωωω!!!!

Ένοπλη συμπλοκή στο πρωτάθλημα Βραζιλίας πωωωω!!!!


O χουλιγκανισμός στη Βραζιλία λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τη συμπλοκή οπαδών της Μποταφόγκο και της Κομερσιάλ να περιλαμβάνει και επίθεση, υπό την απειλή όπλου. (VIDEO) 

 

Οι συμπλοκές οπαδών αντίπαλων ομάδων κατά τη διάρκεια αναμετρήσεών των, λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στη Βραζιλία, ανεξάρτητα από την τάξη της κατηγορίας, και η σώμα με σώμα σύγκρουση αυτών της Κομερσιάλ και της Μποταφόγκο για το τοπικό πρωτάθλημα Ριμπεϊράο Πρέτο ήταν εξίσου σκληρή, αλλά μετατράπηκε σε ακόμη πιο δραματική, καθώς εμπεριείχε επίθεση υπό την απειλή του όπλου.
 undefined

 


Οπαδοί της Μποταφόγκο εισέβαλαν στην ουδέτερη ζώνη του γηπέδου, προκειμένου να κλέψουν σημαία και πανό της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα η μικρή σύρραξη που έλαβε χώρα στην αρχή, μετά από λίγο να γενικευθεί.


Μάλιστα ένας οπαδός της Μποταφόγκο προσπάθησε να εκφοβίσει τους αντίστοιχους της Κομερσιάλ, υπό την απειλή όπλου κάτι που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


  

sport24

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X