Αρχική / Αποφασισμένος ο Ιβάν !!!

Αποφασισμένος ο Ιβάν !!!

Ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να πιέσει καταστάσεις προκειμένου να επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. MYBET


Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου ετοιμάζεται να πάρει προσωπικά πρωτοβουλίες ώστε να κινητοποιήσει τους υπεύθυνους και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να βρεθεί λύση στο ζήτημα των χρεών καθώς και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως οι υποσχέσεις και οι διαβεβαιώσεις που έχουν κατά καιρούς δοθεί παραμένουν μόνο θεωρητικές. Ποιες θα είναι οι πρωτοβουλίες αυτές θα φανεί άμεσα καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν ζυμώσεις γύρω από το ζήτημα των χρεών, που φαίνεται πλέον ότι είναι το βασικό θέμα αιχμής για τον ομογενή επιχειρηματία.


Οπως είπε και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης στον ομόλογό του στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, το θέμα των χρεών είναι για τον Ιβάν Σαββίδη το πρωτεύον και έπεται αυτό του προπονητικού κέντρου στη Θέρμη. Το ίδιο πάνω κάτω ο Αγγελίδης είχε υπαινιχθεί και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πρόσφατα, όταν ανέφερε την υποψία του ότι τα χρέη μπορεί να παγώσουν τις μελλοντικές επενδύσεις του μεγαλομετόχου στις εγκαταστάσεις και στις υποδομές του Δικεφάλου.


Οπως και να έχει, πάντως, την ερχόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θέρμης που θα αποφασίσει τη διενέργεια διαγωνισμού για την παραχώρηση της έκτασης στην περιοχή των Ταγαράδων, όπου ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να κατασκευάσει το νέο αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου. Κάτι που σημαίνει ότι σχετικά σύντομα θα δημοσιευτεί ο σχετικός διαγωνισμός και τότε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα πρέπει να καταθέσει, σύμφωνα με το πλάνο που έχει συζητηθεί, την προσφορά του για να πλειοδοτήσει και να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου. Και τότε θα φανεί το αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει χρησιμοποιήσει τη Θέρμη ως μοχλό πίεσης για τα χρέη.


Πηγή: Goal

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X