Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πρώτος οίκος, το «σπίτι» του ωροσκόπου σου: Ποιος είσαι και πού πας!
Πρώτος οίκος, το «σπίτι» του ωροσκόπου σου: Ποιος είσαι και πού πας!  thumbnail

Πρώτος οίκος, το "σπίτι" του ωροσκόπου σου: Ποιος είσαι και πού πας!

Πρώτος οίκος – ωροσκόπος


Ο πρώτος αστρολογικός οίκος μας φιλοξενεί τον ωροσκόπο μας και εκπροσωπεί το πώς εμφανιζόμαστε στους άλλους. Ο ωροσκόπος, ως γνωστόν, είναι το ζώδιο που ανέτειλε στον ουρανό τη στιγμή της γέννησής μας. Αποτελεί την αφετηρία των οίκων στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Ο πρώτος, είναι ο οίκος της αρχικής εντύπωσης που δίνουμε σε όποιον μας γνωρίζει. Και οι πλανήτες που υπάρχουν εδώ στον γενέθλιο χάρτη μας, λένε πολλά για την εικόνα που εκπέμπουμε.

 

Ο πρώτος οίκος είναι η άμεση προσωπικότητά μας, ο χαρακτήρας μας, το ένστικτό μας. Δείχνει τόσο καθαρά και άμεσα αυτό που εκδηλώνει κάποιος στον κόσμο, ώστε συχνά είναι πιο εύκολο να μαντέψουμε τον ωροσκόπο του παρά το ζώδιό του. Περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιαζόμαστε, πώς κινούμαστε και πώς επικοινωνούμε, πώς εκφραζόμαστε, ακόμα και τη φυσική μας κατάσταση. Τον προσδιορίζουμε ως τον οίκο του Εγώ.

Ανακάλυψε τη δύναμή σου


Λαμβάνοντας υπόψη ότι συνδέεται με τον αστερισμό που ξεπρόβαλε όταν αρχίσαμε τη ζωή μας, η νέα αρχή που σηματοδοτεί ο πρώτος οίκος έχει να κάνει με το άτομό μας, με τον εαυτό μας και το ταξίδι της προσωπικής μας αυτό-ανακάλυψης.

 

Ποιος είσαι; Τι θα γίνεις; Πώς θα πραγματώσεις το ανώτερο Εγώ σου;Αυτές είναι οι απαντήσεις που ο πρώτος οίκος σε βοηθά να βρεις μέσα από την αστρολογία, δείχνοντας την πραγματοποίηση του υψηλότερου δυναμικού σου. Η διαδικασία του να γίνεις ένα μοναδικό άτομο, είναι μια από τις μεγαλύτερες συνεισφορές στην εγκόσμια ύπαρξή σου. Τα ξεχωριστά χαρίσματα που διαθέτει κανείς, είναι εκείνα που συχνά ορίζουμε ως προσωπικότητα.

 

Ο πρώτος οίκος ξετυλίγεται γύρω από το άτομο, τη συμπεριφορά του και την προσέγγισή του στη ζωή. Με άλλα λόγια, είναι το σύνολο των χαρακτηριστικών σου, το "πακέτο" που είσαι, η πιο εξωτερική σου ύπαρξη. Ακόμα και η εμφάνιση. Άλλωστε, ο οίκος αυτός συνδέεται με το παρουσιαστικό και ιδιαίτερα με το πρόσωπο και το κεφάλι.

 

Κυβερνά, επίσης, τα πρώιμα παιδικά χρόνια. Εδώ υπολογίζονται τα πάντα, από τα πρώτα σου βήματα μέχρι την εικόνα που αναδύεται μέσα σου για τον κόσμο. Πώς θα εξελιχθείς; Ποιο είναι το όραμά σου για τη ζωή; Όλα ξεκινούν από την αρχή, τον πρώτο οίκο, και χρησιμεύουν να σου δίνουν ένα πρότυπο για τον υπόλοιπο χρόνο σου.

 

 

Διαβασε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X