Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε 5 κλινικές εξετάσεις από την Ευρωκλινική Αθηνών
Κερδίστε 5 κλινικές  εξετάσεις από την Ευρωκλινική Αθηνών thumbnail

Κερδίστε 5 κλινικές εξετάσεις από την Ευρωκλινική Αθηνών

Η Ευρωκλινική, σε συνεργασία με το boro.gr προσφέρει κατόπιν κληρώσεως 5 κλινικές εξετάσεις στο Ιατρείο Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου της Ευρωκλινικής Αθηνών. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού μέχρι τις 30 Απριλίου με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.


Κάντε like στη σελίδα της Ευρωκλινικής Αθηνών στο Facebook (Euroclinic group), στείλτε Β07 (κενό), το email σας στο 54454 και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε. Newsphone1.23 ευρώ ανά sms συμπεριλαμβανομένου φπα. Τεχνική υποστήριξη 2109472166.


Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Μαρτίου!


Πληροφορίες σχετικά με το Ιατρείο Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου της Ευρωκλινικής Αθηνών.


Το Ιατρείο Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου της Ευρωκλινικής Αθηνών προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας στους πάσχοντες από χρόνιο πόνο εφαρμόζοντας τα πρότυπα αντίστοιχων κορυφαίων Κέντρων Θεραπείας Πόνου του εξωτερικού.


Στόχος του Ιατρείου Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ανακούφιση των πασχόντων από χρόνιο πόνο κάνοντας χρήση ελάχιστα επεμβατικών, ειδικά σχεδιασμένων, τεχνικών. Το Ιατρείο προσφέρει μία πλήρη γκάμα επεμβατικών τεχνικών, αντίστοιχες με αυτές που εφαρμόζονται σε κορυφαία θεραπευτικά κέντρα του κόσμου, εξασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότερη διάγνωση και θεραπεία επώδυνων διαταραχών.


Επικεφαλής του ιατρείου είναι ο κ. Παπαδόπουλος Δημήτρης, έγκριτος Επεμβατικός Ιατρός Πόνου ο οποίος διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή επιστημονική κατάρτιση, διαπίστευση FIPP (Εξειδίκευση στην Επεμβατική Θεραπεία Πόνου) ενώ παράλληλα είναι διακεκριμένο μέλος του WIP (Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πόνου) και Λέκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.


Οξύς και χρόνιος πόνος


Ο οξύς πόνος αποτελεί το συναγερμό προστασίας του οργανισμού καθώς ενεργοποιείται ως αίσθηση από το νευρικό σύστημα όταν στον οργανισμό συμβεί ένας τραυματισμός ή βλάβη ή κάποια νόσος και χρησιμεύει ως προειδοποίηση για την έγκαιρη διερεύνηση της αιτίας του πόνου και την απομάκρυνση  του βλαπτικού παράγοντα.


Όταν όμως αυτός ο προειδοποιητικός μηχανισμός επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, πέρα από τη περίοδο που χρειάζεται για την επούλωση μιας βλάβης ή /και τη θεραπεία μιας νόσου, παύει πλέον να είναι χρήσιμος για τον ανθρώπινο οργανισμό και μετατρέπεται σε μία χρόνια εξουθενωτική νόσο. Ο χρόνιος πόνος αποτελεί πλέον μία νόσο η οποία χρειάζεται θεραπεία είτε αιτιολογική, διερευνώντας την αιτία του πόνου και εφαρμόζοντας στοχευμένη θεραπεία, είτε συμπτωματική, όταν δεν αναγνωρίζεται παρά τον έλεγχο, σαφής αιτία. Συχνές καταστάσεις χρόνιου πόνου είναι οι παρακάτω:


·         Κεφαλαλγία/ημικρανία


·         Παθήσεις της σπονδυλικής στήλης


 


                1.   η αυχεναλγία/αυχενοβραχιοναλγία


 


                2.   η οσφυαλγία (δισκοπάθεια, σπονδυλαρθρίτιδα κ.λ.π)


 


                3.   ριζίτιδα – ριζοπάθεια  (κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, σπονδυλική στένωση κ.λ.π)


 


                4.   Κάταγμα σπονδύλων (οστεοπορωτικό, μεταστατικό)


  ·         Αρθραλγία  (οστεοαρθρίτιδα γόνατος, ισχίων, ώμου, κ.λ.π)


  ·         Νευροπαθητικός πόνος (νευραλγία τριδύμου, τραυματισμός νεύρου,καυσαλγία,  μεθερπητική νευραλγία, διαβητική νευροπάθεια κ.λ.π)


                         


   ·         Ισχαιμικός πόνος (αγγειακές παθήσεις)


   ·         Καρκινικός πόνος.


 Είδη επεμβατικών τεχνικών και οι δυνατότητες εφαρμογής τους


Οι επεμβατικές τεχνικές αποτελούν το ενδιάμεσο στάδιο θεραπείας ανάμεσα στη συντηρητική θεραπεία (φάρμακα, φυσικοθεραπεία, κινησιοθεραπεία) και τη χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων που προκαλούν υποξύ ή χρόνιο πόνο. Οι επεμβατικές τεχνικές εφαρμόζονται με τοπική αναισθησία, ελαφρά ενδοφλέβια καταστολή και ακτινοσκοπική καθοδήγηση, με ασφάλεια και ακρίβεια, χωρίς να γίνεται κάποια χειρουργική τομή. Οι ασθενείς παραμένουν στο νοσοκομείο για λίγες μόνον ώρες.


 Οι επεμβατικές τεχνικές κατηγοριοποιούνται σε:


1. Στοχευμένες εγχύσεις φαρμάκων (τοπικά αναισθητικά,  κορτικοστεροειδή, αλκοόλη,


ιατρικό τσιμέντο) σε περιφερικά νεύρα, νευρικές ρίζες της σπονδυλικής στήλης


σπονδύλους  και  συμπαθητικά γάγγλια για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς λόγους 


2. Εφαρμογή ραδιοσυχνότητας RF μέσω βελόνας και ηλεκτροδίου (ανάπτυξη


θερμοκρασίας έως 80° Κελσίου)


3. Εφαρμογή παλμικής ραδιοσυχνότητας PRF (ανάπτυξη θερμοκρασίας έως 42° Κελσίου)


με σκοπό την νευροτροποποίηση της μεταφοράς των επώδυνων σημάτων προς το νωτιαίο


μυελό


4.  Θεραπείες νευροτροποποίησης 


Ψυχολογική υποστήριξη


Στο Ιατρείο Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγο με στόχο τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας και αισιοδοξίας στον ασθενή για τη θετική έκβαση της πάθησής του και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ίδιου και της οικογένειάς του.


 


 


Ιατρείο Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου:


Aθανασιάδου 3-5,


Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6416858


Tηλ. Ραντεβού: 210 6416312 (Δευτέρα ως Παρασκευή, 8πμ – 4μμ)

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X