Ο Μπογδάνος το έριξε στο τραγούδι! thumbnail

Ο Μπογδάνος το έριξε στο τραγούδι!

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι ένα πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Οι δηλώσεις του αλλά και οι συνεντεύξεις του συζητιούνται για πολύ καιρό. Σήμερα, στο «Πρω1νό» έπαιξαν ένα απόσπασμα που έδειχνε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην Μύκονο να τραγουδάει και να …ροκάρει.


Το τραγούδι είναι μια μεγάλη αγάπη του παρουσιαστή, δεν το έχει κρύψει καθώς παλιότερα έχει τραγουδήσει ζωντανά σε εκπομπές που είχε βρεθεί καλεσμένος. Τα σχόλια από την παρέα του πρωινού τουΑΝΤ1 φυσικά δεν έλειψαν. Η Σάσα Σταμάτη χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «Star» και αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής ετοιμάζει CD που θα βγει στις αρχές του νέου έτους. Κάτι τέτοιο βρήκε «σύμφωνο» τον Γιώργο Λιάγκα καθώς παραδέχτηκε πως δεν έχει άσχημη φωνή.


Η Φαίη Σκορδά με την σειρά της είπε «Πόσο πολύ καταπιέζεται αυτός ο άνθρωπος. Εγώ πιστεύω πως η ενημέρωση δεν του ταιριάζει καθόλου, πρέπει να το γυρίσει καθαρά στην ψυχαγωγία» ενώ ο Γιώργος Λιάγκαςσυμπλήρωσε «Μα δεν το είπε ο Μαλέλης πως ο μόνος που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι μας δυνατά θα ήταν ο Μπογδάνος;»


Ο Άρης Καβατζίκης και η Μαρία Ηλιάκη δεν συμφώνησαν με τα προηγούμενα σχόλια.


Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:


  


 


 


 


http://www.peoplegreece.com/


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X