Φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι των Ελλήνων διασήμων στο Gstaad. thumbnail
Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ, Σήλια Κριθαριώτη, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και η δισεκατομμυριούχος Ελληνοκύπρια Γεωργία Ευσεβούλου Λάσκαρη με τον σύζυγό της βρέθηκαν στο Gstaad τα Χριστούγεννα.

Φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι των Ελλήνων διασήμων στο Gstaad.Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ, Σήλια Κριθαριώτη, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και η δισεκατομμυριούχος Ελληνοκύπρια Γεωργία Ευσεβούλου Λάσκαρη με τον σύζυγό της βρέθηκαν στο Gstaad τα Χριστούγεννα.


Τρύφωνας Σαμαράς, Σήλια Κριθαριώτη, Υβόννη ΜπόσνιακΜε την Τατιάνα Μπλάτνικ <p>Ο Ρέμος με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Μοσχονά <em>[Luxury Villas Rental, yachting, Luxury Cars, London & Athens & Cannes & Mykonos Santorini & Spetses & Hydra &


 


Ελληνική μάζωξη έγινε τα φετινά Χριστούγεννα στο Gstaad, με αφορμή ένα μεγάλο gala που διοργανώθηκε στην Ελβετία και συμμετείχαν 80 σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων. Εκεί βρέθηκε από την παραμονή των Χριστουγέννων ο Ηλίας Ψινάκης, που βομβάρδισε το Instagram με φωτογραφίες του. Λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.


Το «The big pop up sale», [instagram.com/thebigpopup] όπως ονομάστηκε, διοργανώνεται από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου στο Gstaad. Για πρώτη φορά τα lobbies των ξενοδοχείων «Gstaad Palace» και «Alpine Gstaad Palace» παρουσιάζεται ό,τι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα στον χώρο της μόδας και του κοσμήματος, με στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.


<p>Ρέμος – Ψινάκης – υπότιτλος </p>  <p>«Ο Ρέμος τραγουδάει στον Άγιο Βασιλη και σε εμενα το …μα δεν τελειώσαμε…»</p> Τρύφωνας Σαμαράς, Σήλια Κριθαριώτη<p>Ψινάκης ο φιλότεχνος!</p>


Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα, τραγούδησε στο επίσημο φιλανθρωπικό δείπνο στο «Alpine Gstaad Palace», όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Τατιάνα Μπλάτνικ, Σήλια Κριθαριώτη, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και η δισεκατομμυριούχος Ελληνοκύπρια Γεωργία Ευσεβούλου Λάσκαρη με τον σύζυγό της Νικόλα Λάσκαρη που είχαν παντρευτεί στην Τζιά το καλοκαίρι.


<p>Ηλίας Ψινάκης σε κέφια…</p>


Από το λόμπι του ξενοδοχείου The Alpina Gstaad


<p>Σαμαράς εν δράσει με Γεωργία Ευσεβούλου Λάσκαρη…</p>


<p>Alpina Gstaad</p> <p>Gstaad Palace</p>


tff.gr


 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X