Κερδίστε το βιβλίο "Η τέχνη της ευτυχισμένης ζωής" από τις εκδόσεις Ψυχογιός  thumbnail

Κερδίστε το βιβλίο "Η τέχνη της ευτυχισμένης ζωής" από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το boro.gr και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Η τέχνη της ευτυχισμένης ζωής" του Ραφαέλ Σανταντρέου. 


Για να τα αποκτήσετε, πάρτε μέρος στην κλήρωση στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@boro.gr. Στο θέμα του email να συμπεριλάβετε και το όνομα του βιβλίου.


Λίγα λόγια για το βιβλίο


Ο Ραφαέλ Σανταντρέου αναλύει μια πρακτική μέθοδο, επιστημονικά αποδεδειγμένη, για να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε ως προσωπικότητες, με στόχο να γίνουμε πιο δυνατοί και ευτυχισμένοι. Με ιστορίες και περιστατικά από την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή, ο συγγραφέας μάς δείχνει πώς να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε. Αντί να νιώθουμε αγχωμένοι, δυστυχισμένοι ή συνεχώς εξοργισμένοι, μπορούμε να γίνουμε ήρεμοι, χαρούμενοι και αισιόδοξοι με τη βοήθεια ενός θεραπευτή ή διαβάζοντας αυτό το σημαντικό βιβλίο.


Ο συγγραφέας 


Ο Ραφαέλ Σανταντρέου είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ψυχολόγους της Ισπανίας. Αφού για ένα διάστημα εργάστηκε ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ramon Llull, τη δεκαετία του 2000 του δόθηκε η ευκαιρία να σπουδάσει και να δουλέψει μαζί με τον διάσημο θεραπευτή Τζόρτζο Ναρντόνε στο Κέντρο Στρατηγικής Θεραπείας, στο Αρέτσο της Ιταλίας. Σήμερα αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου του στην εκπαίδευση γιατρών και ψυχολόγων και στην έρευνα νέων θεραπευτικών μεθόδων.


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X