Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της, οι μηνύσεις και το κυνηγητό με τους παπαράτσι  thumbnail

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της, οι μηνύσεις και το κυνηγητό με τους παπαράτσι

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People αναφέρθηκε σ έ ΄να περιστατικό που η ίδια έκανε γυμνόστηθη μπάνιο σε μια παραλία της Κύπρου:


«Πριν από δέκα περίπου χρόνια, είχα πάει με μια φίλη μου σε παραλία της Κύπρου, όπου δεν υπήρχε ψυχή, εκτός από κάτι τουρίστριες που έκαναν γυμνισμό. Καθώς η παραλία ήταν σχεδόν άδεια, είχα κάνει μπάνιο τόπλες. Ποτέ δεν κατάλαβα πώς με τράβηξαν φωτογραφίες. Φαντάζεσαι το σοκ όταν είδα λίγο καιρό μετά τον εαυτό μου εξώφυλλο σε εφημερίδα, χωρίς καν πίξελ στο στήθος» εξηγεί την απόφασή της να κινηθεί νομικά. Σήμερα όλο αυτό το κυνηγητό έχει κοπάσει».


Όσο για το σήμερα; «Ακόμα και σήμερα βλέπω φωτογραφίες μου με το παιδί αγκαλιά την ώρα που μπαίνουμε στο σπίτι μας και, ειλικρινά, τις περισσότερες φορές δεν έχω καν αντιληφθεί το φωτογράφο» ομολογεί.


Η Παπουτσάκη μίλησε και για τα στημένα παπαρατσικά θέματα των περιοδικών: «Στο παρελθόν, κατά καιρούς, μου το πρότειναν, αλλά επειδή η απάντησή μου ήταν “δεν υπάρχει περίπτωση”, η συζήτηση τελείωνε εκεί. Δεν έχω κάνει ποτέ στημένο παπαρατσικό. Είναι μια λογική που δεν μου αρέσει καθόλου. Βέβαια, ένα τέτοιο προσυμφωνημένο φωτογραφικό θέμα σίγουρα είναι πολύ πιο κολακευτικό, γιατί τουλάχιστον ξέρεις πως σε φωτογραφίζουν και βγαίνεις ωραίος!» Πηγή: ethnos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X