Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Βασιλιάς Ύπνος", στο Σύγχρονο Θέατρο  thumbnail
Το boro.gr χαρίζει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν μια από τις πιο όμορφες θεατρικές παραστάσεις για παιδιά αλλά και για ενηλίκους:

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Βασιλιάς Ύπνος", στο Σύγχρονο Θέατρο

Το boro.gr χαρίζει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν μια από τις πιο όμορφες θεατρικές παραστάσεις για παιδιά αλλά και για ενηλίκους:


Ο Βασιλιάς Ύπνος στο Σύγχρονο Θέατρο


2 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν προσκλήσεις για την παράσταση της Τετάρτης 26/ 10 στις 20.00 ενώ 3 τυχεροί θα λάβουν διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 30/10.  Δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο info@boro.gr δηλώνοντάς μας το όνομά σας, ένα τηλέφωνο καθώς και τη ημερομηνία προτίμησής σας. Στο θέμα του email να γράψετε "Ο Βασιλιάς Ύπνος",


Καλή επιτυχία! 


(Για την παράσταση της 26/10 η είσοδος είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά!)


Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΥΠΝΟΣ 


 


Αποτέλεσμα εικόνας για ο βασιλιάς ύπνος


«Ήρθες, ύπνε. Καλώς ήρθες!


Πάρε το σκαμνί και κάτσε,


ως να νέσω να ξενέσω


και τ’ αδράχτι να γεμίσω,


κι ύστερα να κοιμηθούμε


και να σφιχταγκαλιαστούμε.»
Αποτέλεσμα εικόνας για ο βασιλιάς ύπνος


Αστρικοί σχηματισμοί, μια ιστορία για το όνειρο κι ένα σουρεαλιστικό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Ύπνο συνθέτουν την καινούρια παιδική παράσταση του Γρηγόρη Χατζάκη, εμπνευσμένη από παραδοσιακό παραμύθι της Αθήνας του 19ου αιώνα.


Με μια ενήλικη και επίκαιρη προσέγγιση της πραγματικότητας των σημερινών παιδιών, Ο Βασιλιάς Ύπνος εγείρει υπαρξιακά ερωτήματα και αναζητήσεις, διαπλέκει το αληθινό και το φαντασιακό, αναζητά τις «ρίζες» των ονείρων και μέσα από τον σουρεαλισμό και το χιούμορ μετατρέπει το παιδικό θέατρο από μονόλογο νουθεσίας σε διάλογο με τον πραγματικό κόσμο των παιδιών.


Το ομώνυμο παραδοσιακό παραμύθι της λαογράφου, Μαριάννας Καμπούρογλου αναβιώνει από τις 23 Οκτωβρίου στο Σύγχρονο Θέατρο μέχρι και τον Απρίλιο.


Υπόθεση:


H κοπέλα στο φτωχικό επαρχιακό σπίτι, δυσκολεύεται να κοιμηθεί και νανουρίζει τον εαυτό της. Στο παλάτι δίπλα στο σπίτι της, ο πρίγκηπας, με το ιδιαίτερο όνομα «Ύπνος», βαριέται. Τα βράδια, που κάνει διάλειμμα από την αγαπημένη του παιχνιδομηχανή, ανεβαίνει τους γύρω λόφους να φτιάξει νέους αστρικούς σχηματισμούς.


Η βασίλισσα και μητέρα του Ύπνου που απορεί με την απροθυμία του να βρει νύφη, πιστεύει πως κάποια συναντά κρυφά τα βράδια που λείπει. Έτσι, εκείνη κατεβαίνει στο χωριό, ψάχνοντας το σπίτι που μπορεί να βρίσκεται ο γιος της με αποτέλεσμα τα βράδια το παλάτι να μένει άδειο.


Ένα βράδυ η βασίλισσα περνάει έξω από το σπίτι της κοπέλας που τραγουδά στον εαυτό της μία πρόσκληση… ένα κάλεσμα στον ύπνο να 'ρθει να τη βρει. Η βασίλισσα πεπεισμένη πως το τραγούδι απευθύνεται στο γιο της Ύπνο, αρχίζει να γεμίζει την κοπέλα με πολυτελή προικιά. Η κοπέλα όμως, δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ο Ύπνος κοιτάζει τ’ άστρα. Κι όσο ο καθένας κοιμάται «τον ύπνο του δικαίου», η ιστορία τους χτίζεται σιγά σιγά μέσα από όνειρα, πραγματικότητα και ό,τι υπάρχει ανάμεσά τους.


 


Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες με φαντασία


(Απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου)


 


Διανομή:


Βασίλισσα: Κατερίνα Αντζουλάτου


Άννα: Άννα Κολιοφώτη


Ύπνος: Νίκος Πλυτάς


Παραμάνα: Κλεοπάτρα ΤολόγκουΠαραστάσεις:


Για τα σχολεία: Καθημερινές πρωινές από 24 Οκτωβρίου μέχρι τέλος Απριλίου.


Για το κοινό: Κάθε Κυριακή δύο παραστάσεις: πρωί (11:30) και μεσημέρι (15:00).


 


23 και 30 Οκτωβρίου μία πρωινή (11:30) παράσταση


Tιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (4 ευρώ για ανέργους)


 


Συντελεστές:


Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Χατζάκης


Σκηνικά: Ζωή Αρβανίτη


Κοστούμια: La Reina


Μουσική: Βύρων Κατρίτσης


Κίνηση: Μαρία Καραγεώργου


Φωτογραφίες: Στυλιανός Παπαρδέλας


Γραφιστική επιμέλεια: Michelangelo Bevilacqua


Δημόσιες σχέσεις: Μάρσια Βλέτσα και Νίκος Παπανάγνου


Παραγωγή: Σύγχρονο Θέατρο 


Ευμολπιδών 45, Γκάζι


Τηλέφωνο: 210 34 64 380


http://sixronotheatro.gr/movies/o-vasilias-ypnos/#tickets


Εισιτήρια: 


https://www.ticketservices.gr/event/O-Vasilias-Ypnos/?lang=en


Χορηγός επικοινωνίας: boro.gr 


 


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ “boro.gr”


 


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας των Διαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.


 


 


 


 


 


 


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X