Έκπληξη από την Αθηνά Ωνάση: Έτοιμη να γυρίσει στις ελληνικές της ρίζες  thumbnail

Έκπληξη από την Αθηνά Ωνάση: Έτοιμη να γυρίσει στις ελληνικές της ρίζες


Εδώ και καιρό η Αθηνά Ωνάση έχει αναθεωρήσει τη στάση της όσον αφορά στις ελληνικές ρίζες της. Σε αυτό ρόλο έπαιξε και ο χωρισμός της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, που δεν ήθελε ποτέ η γυναίκα του να έχει σχέσεις με την Ελλάδα και οτιδήποτε συνδέεται με αυτό. 
Η Αθηνά ετοιμάζει την πρώτη κίνηση-έκπληξη, και αναμένεται να ανατρέψει τα πάντα! Έχει ήδη κινηθεί στο παρασκήνιο σε διάφορα θέματα που αφορούν στην οικογένεια της. Κάποια από τα πανάκριβα κοσμήματα της μητέρας της, Χριστίνας έχουν επιστρέψει στην κατοχή της, ενώ τώρα θέλει να αποκτήσει τη συλλεκτική Mercedez του θείου της Αλέξανδρου, που βγαίνει σε δημοπρασία από την Εθνική Τράπεζα.


Η Αθηνά είναι αποφασισμένη να αποτινάξει από πάνω της την φοβία που έχει για την κατάρα των Ωνάσηδων. Μάλιστα επισκέπτεται σύμφωνα με το Λοιπόν και ειδικό ψυχαναλυτή στα θέματα των φοβιών.


Η Αθηνά Ωνάση έχει αποκαταστήσει κα τον δίαυλο επικοινωνίας με τη θεία της Μαριλένα Πατρονικόλα, κόρη της Καλλιρόης Πατρονικόλα, αδελφής του Αριστοτέλη Ωνάση.Πηγή: gossip-tv.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X