5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν το Magic Retouch από τη L’Oréal Paris  thumbnail

5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν το Magic Retouch από τη L’Oréal Paris

Έτρεχες με τις υποχρεώσεις σου και δεν πρόλαβες να βάψεις τα μαλλιά σου πριν το event που σε ενδιαφέρει; Απορροφήθηκες στη δουλειά και ξέχασες το ραντεβού για τη βαφή; Προέκυψε μια ξαφνική συνάντηση και σε βρήκε απροετοίμαστη;


Μην αγχώνεσαι… Ό,τι και να σου έτυχε εσύ θα είσαι τέλεια!


Η L’Oréal Paris έρχεται να δώσει λύση στην ανησυχία κάθε γυναίκας, τις λευκές ρίζες, με το Magic Retouch, το 1ο spray προσωρινής κάλυψης των λευκών ριζών. Kι εμείς στο κάνουμε δώρο, για να έχεις τέλεια μαλλιά και να μην πιαστείς ποτέ ξανά απροετοίμαστη. 


Πέντε θα είναι οι τυχερές και το μόνο που έχεις να κάνεις για να είσαι μια από αυτές είναι να στείλεις ένα email με τα στοιχεία σου στο info@boro.gr (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και μια διεύθυνση). Στο θέμα του email να συμπεριλάβεται το "Magic Retouch". Αν είσαι μια από τις νικήτριες, θα στο στείλουμε στο χρώμα που επιθυμείς. Το Magic Retouch καλύπτει πλήρως τις λευκές ρίζες, χωρίς να δημιουργεί αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σε 3, 2, 1… δευτερόλεπτα! Στεγνώνει αμέσως, είναι εύκολο στην χρήση και αφαιρείται με ένα λούσιμο.


Οι πέντε αποχρώσεις, ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα.


Τέλεια κάλυψη, τέλειο χρώμα μέχρι το επόμενο λούσιμο ή την επόμενη βαφή!


Μοναδική Τεχνολογία


Το Magic Retouch συνδυάζει μια βάση σιλικόνης με συστατικά επαγγελματικού make-up χαρίζοντας ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Η λεπτή του διάχυση κάνει εύκολη την εφαρμογή του και δίνει τέλος στις πρόχειρες λύσεις.


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητώνενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας των Διαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X