Ραγδαίες εξελίξεις: Ανθρώπινα τα οστά που βρέθηκαν στη Μάνη – Νέες έρευνες για τον Μάριο Παπαγεωργίου thumbnail

Ραγδαίες εξελίξεις: Ανθρώπινα τα οστά που βρέθηκαν στη Μάνη – Νέες έρευνες για τον Μάριο Παπαγεωργίου

Άνοιξε και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης του αγνοούμενου Μάριου Παπαγεωργίου, έπειτα από τα υπολείμματα οστών που βρέθηκαν τυχαία από κατοίκους στη Μάνη, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τα οστά είναι ανθρώπινα.


Συγκεκριμένα, τα υπολείμματα βρέθηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δασική περιοχή «Πλαγιανά» στη Λαγκαδά του Δήμου Δυτικής Μάνης στις 4 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να σταλούν άμεσα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω έρευνα.


Μάλιστα, τα υπολείμματα πιθανόν να ανήκουν σε περισσότερους από έναν ανθρώπους, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει ταυτοποίηση, καθώς πρόκειται για πολύ αρχικά στοιχεία τονίζει ο ιατροδικαστής.


Η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, που δεν εγκατέλειψε τόσα χρόνια τις προσπάθειες να εντοπίσει τα ίχνη του άτυχου νέου σε όλη την Πελοπόννησο, έχει ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία και τις εξελίξεις στην υπόθεση.


Πηγή: mononews.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X