Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε 1 δωρεάν ολοκληρωμένη θεραπεία ζεύγους
Κερδίστε 1 δωρεάν ολοκληρωμένη θεραπεία ζεύγους thumbnail

Κερδίστε 1 δωρεάν ολοκληρωμένη θεραπεία ζεύγους

Το boro.gr, σε συνεργασία με τους επιστημονικούς συνεργάτες της Προσωποκεντρικής Οικογενειακής-Θεραπείας Ζεύγους του Ελληνικού Κέντρου Focusing δίνουν την ευκαιρία σε 12 ζευγάρια ανά την Ελλάδα να έχουν μια ολοκληρωμένη δωρεάν θεραπεία ζεύγους, σπάζοντας το φαύλο κύκλο της  συναισθηματικής απομόνωσης και μοναξιάς. 


Προσωποκεντρική Οικογενειακή – Θεραπεία Ζεύγους του Ελληνικού Κέντρου Focusing


Η Προσωποκεντρική Οικογενειακή Θεραπεία – Θεραπεία Ζεύγους, βασίζεται στην Προσωποκεντρική θεραπεία οικογένειας και ζεύγους (Gaylin και O’Leary), και στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFT) της Dr Sue Johnson. Βασικοί πυλώνες η Προσωποκεντρική θεραπεία (Rogers), η θεωρία του Συναισθηματικού Δεσμού (Bowlby) καθώς και η Συστημική θεώρηση της αλληλεπίδρασης των σχέσεων (Minuchin).


Το EFT ανέπτυξε η πρωτοπόρος στον κλάδο της θεραπείας ζεύγους Dr Sue Johnson, με πρωτόγνωρα για το χώρο ποσοστά επιτυχίας (75-90%). H Johnson είναι συγγραφέας του μπεστσέλερ «Hold meTight» ή όπως κυκλοφορεί με επιτυχία στην Ελλάδα «Κράτα με σφιχτά» (εκδ. Gutenberg σε μετάφραση Ρίτας Βεντούρα).


Απευθύνεται σε ζευγάρια και άτομα που θέλουν να επανασυνδεθούν, να εμβαθύνουν την σχέση τους. Ιδιαίτερα δε, στα ζευγάρια που θέλουν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία επανασύνδεσης, σπάζοντας το φαύλο κύκλο της συναισθηματικής απομόνωσης και μοναξιάς ώστε να ξαναβρεθεί ο χαμένος έρωτας. Η μέθοδος δεν ασχολείται με απλές τεχνικές επικοινωνίας ή επίλυσης συγκρούσεων, αντίθετα βοηθάει την κατανόηση της διαδικασίας σύνδεσης και αποσύνδεσης, με στόχο μια βαθιά βιωμένη συναισθηματική επανασύνδεση. Έτσι αναζωπυρώνεται η «σπίθα» της σχέσης που χάθηκε.


Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, βάζοντας στο σχόλιο την περιοχή όπου σας ενδιαφέρει να γίνει η θεραπεία. 


Ξεκινάμε να καλύπτουμε κάποιες περιοχές της Ελλάδας με το δίκτυο των συνεργατών του ΕFT. 


Αναλυτικά η λίστα, όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή:


Νομός Αττικής


Νέα Σμύρνη 4


Λ. Αλεξάνδρας 1


Περιοχή ΚΑΤ 1 


Πολυτεχνείο 1 


Εκτός Αθηνών


Λαμία 2


Κατερίνη 2


Θεσσαλονίκη 1 (περιοχή Μπότσαρη) 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X