Οι νικήτριες του διαγωνισμού για το παιδικό βιβλίο «Bongo ο Δεινόσαυρος» της Εύης Μαραμή από τις Εκδόσεις Έναστρον

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για το παιδικό βιβλίο «Bongo ο Δεινόσαυρος» της Εύης Μαραμή από τις Εκδόσεις Έναστρον είναι οι Βασιλική Γρίβα, Μαρία Τσακιράκη και Βασιλική Χρηστίδου.

 

Η Βασιλική Γρίβα ανήκει στην ηλικιακή όμαδα 35-50 και είναι διοικητική υπάλληλος σε νοσοκομείο. Έμαθε για το boro.gr αναζητώντας την κα.  Άννα Δρούζα στο διαδίκτυο και το επισκέπτεται τα τελευταια 3 χρόνια. Προτιμά να διαβάζει τη σκέψη της ημέρας, τα νέα της ημέρας, το HALL OF FAME, τα life stories, μόδα, συνταγές μαγειρικής και βέβαια ιδέες DECO!

Η Μαρία Τσακιράκη είναι 25 ετών και είναι νηπιαγωγός. Έμαθε για το boro.gr από το διαδίκτυο και το επισκέπτεται εδώ και 3 μήνες. Προτιμά να διαβάζει θέματα υγείας και ψυχολογίας. Δεν έχει οικογένεια ούτε παιδιά.

Η Βασιλική Χρηστίδη ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 35-50, είναι παντρεμένη με 2 παιδιά και δεν εργάζεται. Έμαθε για το boro.gr από το διαδίκτυο και το επισκέπτεται εδώ και 6 μήνες περίπου. Προτιμά να διαβάζει θέματα όλων των κατηγοριών καθώς τα θεωρεί όλα επίκαιρα και ενδιαφέροντα.

Σχετικά άρθρα