Οι νικήτριες του διαγωνισμού για ένα σετ περιποίησης από την Coverderm αξίας 53 ευρώ!

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για ένα σετ περιποίησης από την Coverderm αξίας 53 ευρώ είναι οι Κατερίνα Αποστόλου, Ιωάννα Τσουχλάκη, Ρούλα Ζευγίτη, Χρύσα Ανδρέου και Αικατερίνη Λαβράνου.

 

Η Κατερίνα Αποστόλου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50, είναι συνταξιούχος, παντρεμένη με ένα παιδί. Έμαθε για το boro.gr από την αδερφή της και το επισκέπτεται περίπου 2 χρόνια. Διαβάζει περισσότερο θέματα ιατρικά, ψυχολογίας, αστρολογικά, διατροφής και ψυχαγωγίας.

Η Ιωάννα Τσουχλάκη είναι 48 ετών, δημόσιος υπάλληλος και έχει έναν γιό 11 ετών.
Έμαθε για το boro.gr από διαδίκτυο και προτιμά να διαβάζει περισσότερο κοινωνικά θέματα και ότι αφορά τα παιδιά.

Η Ρούλα Ζευγίτη ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50 και είναι παντρεμένη με 2 παιδιά. Έμαθε για το boro.gr από μια φίλη της και το επισκέπτεται τα τελευταία 2 χρόνια. Της αρέσουν ιδιαίτερα τα θέματα ψυχολογίας και μόδας.

Η Αικατερίνη Λαβράνου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50. Έμαθε για το boro.gr από την κόρη της και το επισκέπτεται τον τελευταίο χρόνο. Προτιμά να διαβάζει θέματα υγείας, ψυχολογίας, πολιτισμού και ταξιδιωτικά.

 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X