Οι νικήτριες του διαγωνισμού για μια ενυδατική κρέμα Coverderm Maxydrat Visage

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για μια ενυδατική κρέμα Coverderm Maxydrat Visage είναι οι Όλγα Ευθυμιάδου, Ελένη Γιαννοπούλου, Ιωάννα Φωτοπούλου, Βασιλική Πετροπουλέα, Κυριακή Ψαρρά, Αντριάννα Ξυδιά και Ναταλία Λυμπεροπούλου.

Η Όλγα Ευθυμιάδου είναι 42 ετών, μητέρα 3 παιδιών. Έμαθε για το boro.gr μέσω facebook. Το επισκέπτεται και διαβάζει καθημερινά τα θέματα που αναρτώνται.

Η Ελένη Γιαννοπούλου είναι 48 ετών και είναι ιδιωτική υπάλληλος. Έμαθε για το boro.gr από την τηλεόραση και το επισκέπτεται αρκετά συχνά τον τελευταίο ένα χρόνο. Προτιμά να διβάζει θέματα ψυχολογίας, υγείας και διατροφής.

Η Ιωάννα Φωτοπούλου ανήκει στο ηλικιακό γκρουπ 35-50 και είναι βρεφονηπιοκόμος. Έμαθε για το boro.gr από το διαδίκτυο και το επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά διαβάζοντας θέματα που αφορούν ψυχολογία, ομορφιά, μόδα και διατροφή.

Η Βασιλική Πετροπουλέα ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 35-50, είναι ιδιωτική υπάλληλος, παντρεμένη με ένα παιδί. Έμαθε για το boro.gr από την τηλεόραση και το επισκέπτεται εδώ και 4 χρόνια. Διαβάζει κυρίως θέματα για παιδιά και ψυχολογίας.

Η Αντριάνα Ξυδιά ανήκει στο ηλικιακό γκρούπ 35-45 και έμεθε για το boro.gr τυχαία μέσω διαδικτύου. Προτιμά θέματα υγείας, ομορφιάς και ψυχολογίας.

Η Ναταλία Λυμπεροπούλου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 25-30 και είναι ιδιωτική υπάλληλος. Έμαθε για το boro.gr από μια φίλη της και το επισκέπτεται αρκετά συχνά. Προτιμά να διαβάζει θέματα μόδας και ομορφιάς.

 

 

Σχετικά άρθρα