Η Αποστολία Ζώη συγκινεί: «Σ’ αφήνω στα χέρια της μανούλας»

Με μία ανάρτηση στο Instagram που ραγίζει καρδιές, αποχαιρέτησε και δημόσια η Αποστολία Ζώη τον πάτερα της, που «έφυγε» το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Γιώργος Καλαμπούκας πέθανε, νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 71 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της, προκαλώντας συγκίνηση.

«Καλό σου παράδεισο μπαμπούλη μου,

14 μήνες πάλεψες με αξιοπρέπεια, με μια αρρώστια που δεν έχει αξιοπρέπεια. Πρότυπο δύναμης για μένα μέχρι την τελευταία σου πνοή… Είχες στόχο στη ζωή σου να μας μεγαλώσεις χωρίς να μας λείψει τίποτα.

Και δεν μας έλλειψε τίποτα μπαμπά μου. Θέλω να σε θυμάμαι να κατακτάς τις κορυφές, ατρόμητος να τραβάς μπροστά και να σ’ ακολουθώ διψώντας να μάθω όλες σου τις γνώσεις για τη φύση που τόσο αγαπούσες. Πόσα μου δίδαξες… Τόσες ικανότητες και τόσες συμβουλές… Όλα τα κρατάω μέσα μου πολύτιμα εφόδια. Με έκανες δυνατή. Να επιβιωνω στα πιο δύσκολα. Σαν να με προετοίμαζες γι’ αυτό που έρχεται. Πού να ‘ξερα τι μας περιμένει… Σ’ ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Σ’ ευχαριστώ που δεν με έκρινες ποτέ. Μόνο δύναμη μου έδινες και με παρότρυνες για την ευτυχία μου και την εξέλιξη μου… Σ’ ευχαριστώ που ήσουν εσύ ο μπαμπάς μου και μου χάρισες αγάπη απλόχερα. Ό,τι έκανα το έκανα για σένα και έτσι θα συνεχίσω. Σ’ αφήνω στα χέρια της μανούλας που τόσο σε είχε ανάγκη για να σε πάρει από εμάς τόσο νωρίς.. Θα είσαι πάντα εδώ για ‘μενα γιατί κυλάει μέσα μου το DNA σου. Είμαι ΕΣΥ μπαμπουλη μου και είμαι περήφανη. Είσαι ο ήρωας μου…

Όσοι από εσάς εκεί έξω δίνετε την προσωπική σας μάχη να ξέρετε σας θαυμάζω. Σας καταλαβαίνω. Σας συμπονώ. Κάνω την προσευχή μου για εσάς να πάνε όλα καλά. Σε κανέναν δεν αξίζει να ταλαιπωρείται», έγραψε.

Καλό σου παράδεισο μπαμπούλη μου, 14 μήνες παλεψες με αξιοπρέπεια, με μια αρρώστια που δεν έχει αξιοπρέπεια.Πρότυπο δύναμης για μένα μέχρι την τελευταία σου πνοή..Είχες στόχο στη ζωή σου να μας μεγαλώσεις χωρίς να μας λείψει τίποτα ..Και δεν μας έλλειψε τίποτα μπαμπά μου.Θελω να σε θυμάμαι να κατακτάς τις κορυφες, ατρόμητος να τραβάς μπροστά και να σ’ακολουθώ διψωντας να μάθω όλες σου τις γνώσεις για τη φύση που τόσο αγαπούσες.Πόσα μου δίδαξες.. Τόσες ικανότητες και τόσες συμβουλές.. Όλα τα κρατάω μέσα μου πολύτιμα εφόδια..Με έκανες δυνατή.Να επιβιωνω στα πιο δύσκολα.Σαν να με προετοίμαζες γι’αυτό που έρχεται.Που να ‘ξερα τι μας περιμένει..Σ’ευχαριστω που με έκανες καλύτερο άνθρωπο.. Σ’ευχαριστώ που δεν με εκρινες ποτέ.Μόνο δύναμη μου έδινες και με παρότρυνες για την ευτυχία μου και την εξέλιξη μου.. Σ’ευχαριστω που ήσουν εσύ ο μπαμπάς μου και μου χάρισες αγάπη απλόχερα..Ότι έκανα το έκανα για σένα και έτσι θα συνεχίσω. Σ’αφηνω στα χέρια της μανούλας που τόσο σε είχε ανάγκη για να σε πάρει από εμας τόσο νωρίς.. Θα εισαι παντα εδω για μενα γιατι κυλάει μέσα μου το DNA σου.Ειμαι ΕΣΥ μπαμπουλη μου και είμαι περήφανη.Είσαι ο ήρωας μου.. Όσοι από εσάς εκεί έξω δίνετε την προσωπική σας μάχη να ξέρετε σας θαυμάζω..Σας καταλαβαίνω..Σας συμπονώ..Κάνω την προσευχή μου για εσάς να πάνε όλα καλά.. Σε κανέναν δεν αξίζει να ταλαιπωρείται..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα