Η Μελίνα Κανά και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στον Σταυρό του Νότου

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Μελίνα Κανά ταξιδεύουν τους ακροατές από την σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Φίλες και φίλοι με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε και «επίσημα» πια την έναρξη της συνεργασίας μας. Μία καλλιτεχνική συνεύρεση την οποία θεωρoύμε πως «χρωστούσαμε» στην μεταξύ μας σχέση μες τα χρόνια. Τα τραγούδια; Πολλά κι αγαπημένα! Τα πρόσωπα; Παρόντα! Οι στιγμές; Κερνάνε χρόνο! Καλή αντάμωση…” – Δημήτρης Ζερβουδάκης – Mελίνα Kανά

Όταν η αγάπη για τη μουσική γίνεται πηγή έμπνευσης, γεννιέται η δημιουργία, το όραμα, η χαρά, το σμίξιμο. Συστατικά που ένωσαν δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τη Μελίνα Κανά σε ένα κοινό αντάμωμα στο χρόνο και στο χώρο.

Μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά και μέσα από τα τραγούδια της μακροχρόνιας διαδρομής τους -τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί μέσα μας – απλώνουν την πολύτιμη πραμάτεια τους, τους στίχους και τις μουσικές και εναλλάσσουν τον ρεαλισμό με τη φαντασία, την ψυχαγωγία με τη διασκέδαση.

Δύο καλλιτέχνες με συγγενικές μουσικές καταβολές, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς με τραγούδια «σταθμούς» στην ελληνική μουσική σκηνή και η Μελίνα Κανά, καταξιωμένη ερμηνεύτρια των σπουδαιότερων από τους σύγχρονους δημιουργούς, ενώνονται φέτος με έναν κοινό στόχο: τα τραγούδια να γίνουν σημείο συνάντησης τόσο για τους ίδιους, όσο και για μας που αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία μέσα από τη μουσική.

 

Μαζί τους επί σκηνής :

 

Χρυσόστομος Καραντωνίου, κιθάρα
Παναγιώτης Κουτσούρας, μπουζούκι
Γιώργος Μακρής, πνευστά
Θάνος Κολοκυθάς, μπάσο
Δημήτρης Οικονομίδης, πλήκτρα
Θανάσης Αρχανιώτης, τύμπανα
Νίκος Παπαδόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα

 

Ηχοληψία : Μάκης Δρακόπουλος

Οργάνωση Παραγωγής: Ηχόχρωμα & Νaman Production

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:
Από: 24/02/2018
Εως: 31/03/2018

Ώρα Έναρξης: 22.30

Τοποθεσία: Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή, Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος

Eισιτήρια: 15€ με ποτό

Πληροφορίες / Κρατήσεις: www.stn.gr

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα