Jennifer Lawrence: το αποκαλυπτικό φόρεμα που προκάλεσε θύελλα σχολίων στα social media

Χθες ήταν η επίσημη πρεμιέρα του Red Sparrow, της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence, μια ηθοποιός που μας έχει συνηθίσει στις τολμηρές επιλογές ρόλων. Στην ταινία άλλωστε, που υποδύεται μια κατάσκοπο, εμφανίζεται σε κάποιες σκηνές εντελώς γυμνή.

Σε αυτό το… κλίμα κινήθηκε ενδυματολογικά στην πρεμιέρα της ταινίας. Με ένα μαύρο εντυπωσιακό Versace, με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πόδι, δεν άφηνε και πάρα πολλά στη φαντασία! Ενώ είχε κρύο και γύρω της οι περισσότεροι φορούσαν παλτό, εκείνη τόλμησε και πάλι να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάσει!

Slayage courtesy of #JenniferLawrence. ???????????? |????: David M. Benett/Dave Benett/Getty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people) στις

Δεν ήταν δυνατόν μια τέτοια εμφάνιση να μην πυροδοτήσει σχόλια στο Twitter! Που ο κόσμος αναρωτιόταν πώς δεν κρύωνε το κορίτσι!…

Ωστόσο, η Λόρενς, όταν αντιλήφθηκε λοιπόν όλο τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει «υπερασπίζοντάς την» ως αδύναμη γυναίκα που αναγκάστηκε να υπομείνει το κρύο, ξέσπασε προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, «ξεπεράστε το, ήταν επιλογή μου, σιγά μην έκρυβα αυτό το φόρεμα κάτω από παλτό»!

«Γουάου. Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω με όλο αυτό το “Η Λόρενς φορά αποκαλυπτικό φόρεμα μέσα στο κρύο”. Δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο, είμαι και εξαιρετικά προσβεβλημένη. Αυτό το φόρεμα του Versace ήταν υπέροχο, νομίζετε ότι θα το κάλυπτα με ένα παλτό και ένα φουλάρι; Έμεινα έξω για πέντε λεπτά. Θα έβγαινα και στο χιόνι γι’ αυτό το φόρεμα γιατί αγαπώ τη μόδα και αυτή ήταν η επιλογή μου», έγραψε εξοργισμένη στην σελίδα της στο facebook, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Σχετικά άρθρα