Μαχαίρωσαν τον ανιψιό πολύ γνωστής ηθοποιού

Δύσκολες ώρες διανύει πολύ γνωστή ηθοποιός, καθώς μαχαίρωσαν τον 21χρονο ανιψιό της. Αναφερόμαστε στην Elizabeth Hurley, η οποία περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας της στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσαν τα Βρετανικά Μέσα, δύο 21χρονοι άνδρες τραυματίστηκαν σε επιθέσεις με μαχαίρι την περασμένη Πέμπτη, κοντά σε πάρκο του Λονδίνου. Ο ένας εκ των δύο, είναι ο ανιψιός της ηθοποιού, ο οποίος είναι μοντέλο στο επάγγελμα.

Η Elizabeth ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον ανιψιό της και έστειλε το δικό της μήνυμα. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και έκανε έκκληση αν γνωρίζει κάποιος κάτι να το αναφέρει στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα, έγραψε:  «Ο 21χρονος ανιψιός μου δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι σε μια στυγνή επίθεση στο Λονδίνο την Πέμπτη το βράδυ. Η αστυνομία και το νοσοκομείο κάνουν φανταστική δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Πρόκειται για φρικτές στιγμές (που βιώνει) εκείνος και η οικογένειά μας. Η αστυνομία απευθύνει έκκληση για πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες».

Δείτε την ανάρτηση της:

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα