Οι Sempreviva ζωντανά στο Bookabar! Το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 22:00

Μια και μοναδική εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι Sempreviva αυτό το Σάββατο στις 22.00 στο Bookabar στο Μαρούσι. Έχοντας στα… μπαγάζια τους τους “Σκισμένους χάρτες” από την πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά, οι Sempreviva υπόσχονται να ταξιδέψουν το κοινό σε ένα ολοκαίνουριο, πολύχρωμο πρόγραμμα!

sempreviva bookabar

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον χαρακτηριστικό ήχο του σχήματος να εκτελεί με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο τραγούδια από όλο το φάσμα και τα είδη της ελληνικής -κυρίως- μουσικής! “Πειραγμένα” θα ακουστούν στη σκηνή του Bookabar και τα δικά τους τραγούδια.

Για πρώτη φορά σε live εμφάνισή τους θα δοκιμάσουν έναν πιο… λιτό και “καθαρό” ήχο, με λιγότερους μουσικούς πειραματισμούς και λιγότερα μουσικά όργανα επί σκηνής.

 

Μια γεύση από το τι… ετοιμάζουν μπορείτε να πάρετε από την ανάρτηση που συνοδεύει την αφίσα της εκδήλωσης:

 

Οι «Σκισμένοι Χάρτες»

 

Sempreviva skismenoi xartes

Οι «Σκισμένοι Χάρτες» κυκλοφόρησαν πριν από περίπου 2 χρόνια από την ιστορική Fm Records και ήδη έχουν κάνει αίσθηση καθώς κάποια από τα κομμάτια ήδη παίζονται σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.

Το παιχνιδιάρικο «Σταυροδρόμι», όπου κυριαρχεί ο ήχος του toy piano,  η ονειρική «Ανατολική Ακτή», το ρομαντικό «Αστρικό», oι δυναμικές «Μουσικές», το εκρηκτικό «Πυροτέχνημα»  αλλά και οι ομώνυμοι «Σκισμένοι χάρτες» είναι μερικά από τα 10 κομμάτια που απαρτίζουν τo πολλά υποσχόμενo ντεμπούτο των Sempreviva στην ελληνική δισκογραφία.

Το Cd κλείνει με ένα ορχηστρικό κομμάτι, τον «Ζεστό Αέρα», που έχει ήδη περιληφθεί και σε άλλες δισκογραφικές συλλογές της Fm Records.

Η διανομή του Cd “Σκισμένοι Χάρτες” γίνεται σε όλα τα online music stores, σε επιλεγμένα δισκοπωλεία και στα Public.

Πληροφορίες για την εκδήλωση

Bookabar
Αγίου Κωνσταντίνου 50
15124 Μαρούσι
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 5 ευρώ
Τηλ. κρατήσεων: 21 1411 3503
Λεπτομέρειες στο Facebook page της εκδήλωσης

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα του συγκροτήματος θα βρείτε στα παρακάτω link:

Facebook official Page

Youtube Channel 

Soundcloud

 

 

 

Σχετικά άρθρα