Η μουσική είναι μία: Ο Στέφανος Κορκολής στο Half Note

Μετά από τη μεγάλη ζήτηση των πρόσφατων συναυλιών του ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στο Half Note Jazz Club!

Γεμάτος ενέργεια και αστείρευτο πάθος, ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στο μουσικό του σύμπαν με δικά του έργα, από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, υπέροχα τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε ως ερμηνευτής αλλά και διασκευές “κλασσικών” ελληνικών και ξένων τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη. Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά αυτές τις νέες εμφανίσεις είναι η παρουσίαση νέων τραγουδιών του συνθέτη, ο οποίος έχει μοναδικά μελοποιήσει ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Η παράσταση “Η μουσική είναι μία” δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στις παλαιότερες αλλά και πρόσφατες μουσικές του διακεκριμένου πιανίστα και συνθέτη. Το κοινό, συν τοις άλλοις, θα απολαύσει τραγούδια του Στέφανου Κορκολή που τα έχουν όμως ερμηνεύσει άλλοι μεγάλοι ερμηνευτές: Νταλάρας, Πρωτοψάλτη, Γαλάνη, Μαρινέλλα, Ασλανίδου, Ρουβάς, Ρέμος, Μουζουράκης, Νέγκα και πολλοί άλλοι. Τραγούδια, τα οποία ο Στέφανος και η Σοφία μας τα “φανερώνουν” με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Βασίλης Δεφίγγος (Σαξόφωνο-Φλάουτο)
Δημήτρης Παπαβομβολάκης (Κιθάρες-Φωνή).

Το ζητούμενο είναι να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, εκεί που οι αποστάσεις μεταξύ ακροατών και μουσικών ήταν ανύπαρκτες και να αποδείξουμε πως η μουσική είναι μία.

Στο Half Note Jazz Club από 23 έως 26 Μαρτίου.
Info: http://stefanoskorkolis.com/

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:Από: 23/03/2018, Εως: 26/03/2018

Παρ. & Σαβ.: 22.30
Κυρ. & Δευτ.: 21.30

Τοποθεσία: Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

Eισιτήρια: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη) | ην Δευτέρα 26/3 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές

Προπώληση: www.viva.gr, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 210 9213310 | www.halfnote.gr

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα