Θεσσαλονίκη: Παιδεραστής είχε κακοποιήσει πάνω από 200 ανήλικα αγόρια – Τα βίαζε δίπλα στην κατάκοιτη γυναίκα του

Προφυλακίστηκε 63χρονος παιδεραστής, ο οποίος ασελγούσε σε μικρά αγόρια στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν, με βάση τα στοιχεία που έδωσε ο ίδιος και τις σχετικές καταγγελίες, ότι τα ανήλικα θύματα του ξεπερνούν τα 200! Εκτός από τις πράξεις του, ανατριχιαστικό είναι και το γεγονός ότι κακοποιούσε παιδιά επί 20 χρόνια δίπλα από το δωμάτιο, όπου βρισκόταν η κατάκοιτη γυναίκα του.

«Η γυναίκα μου κοιμόταν, δεν ξυπνούσε εύκολα. Έφερνα τα παιδιά και πηγαίναμε στο δωμάτιο μου. Κάναμε ησυχία, δεν την ενοχλούσαμε», είπε χαρακτηριστικά. Ο παιδεραστής οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα