Μέγκαν Μαρκλ: ποιοι κοντινοί συγγενείς της δεν έλαβαν προσκλητήριο για τον γάμο της;

Όλοι μετρούν αντίστροφα για τον πιο πολυσυζητημένο επικείμενο γάμο της χρονιάς. Ο λόγος για τους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ οι οποίοι θα ενώσουν τις ζωές τους σε λιγότερο από δύο μήνες με το μυστήριο να τελείται στις 19 Μαΐου. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι του αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor παρουσία 600 καλεσμένων αφού τα προσκλητήρια δόθηκαν επισήμως. Μάλιστα, όσο πήρατε εσείς κάποια πρόσκληση, άλλο τόσο πήραν και κάποιοι συγγενείς της μέλλουσας νύφης.

Ναι, καλά διαβάσατε! Τα πιο πρόσφατα νέα θέλουν την 36χρονη, που απαρνήθηκε την καριέρα της ως ηθοποιός για χάρη του έρωτα, να απαρνείται και βασικά μέλη της οικογένειάς της. Ο Tyler Dooley, ο ανιψιός της Markle και γιος του μεγαλύτερου ετεροθαλούς αδελφού της Thomas Markle, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος και η μητέρα του Tracy δεν έλαβαν ποτέ πρόσκληση για το χαρμόσυνο γεγονός. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει με την πασίγνωστη θεία του εδώ και τρία χρόνια και ενώ η Tracy έχει να την δει πάνω από δύο δεκαετίες.

«Οι πιθανότητες είναι ότι δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ προσκλήσεις και αυτό είναι εντάξει. Την στηρίζουμε και είμαστε περήφανοι για εκείνη», είπε ανάμεσα σε άλλα ο θιγμένος αλλά περήφανος ανιψιός. Δείτε μέρος της εκπομπής όπως αναρτήθηκε στο Twitter παρακάτω.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα