Κερδίστε 2 μοναδικά προϊόντα λάμψης από τη L’Oréal Paris

Το boro.gr σε συνεργασία με τη L’Oréal Paris δίνει την ευκαιρία σε δυο αναγνώστριες να κερδίσουν τη νέα σειρά προϊόντων λάμψης που αποτελείται από δυο μοναδικά προϊόντα: τη νέα παλέτα λάμψεων “La vie en glow” και το beauty tint corrector “Bonjour Nudista”.

Δώστε λάμψη στην καθημερινότητα σας με τη νέα σειρά προϊόντων λάμψης μόνο από τη L’OréalParis

Η L’Oréal Paris παρουσιάζει μια καινούρια σειρά προϊόντων με εξαιρετικά καινοτόμες φόρμουλες και λάμψη που κάνουν το φυσικό μακιγιάζ πιο εύκολο από ποτέ! Ανάδειξε την επιδερμίδα σου, που ακτινοβολεί φυσικά και κάνει όλους να αναρωτιούνται εάν είναι το «φυσικό» σου!

Μην ανησυχείς εμείς δεν θα αποκαλύψουμε το μυστικό σου!

No Makeup Makeup Toolbox

 

Λάμψε με τα νέα beauty glow essentials από τη L’Oreal Paris! Flawless total makeup look τόσο φρέσκο και φωτεινό που θα μπορούσες να πεις πως ξύπνησες έτσι! Τέσσερις νέες αποχρώσεις πούδρας σε compact μορφή, στη νέα παλέτα λάμψεων “La Vie En Glow”, σε ζεστές αποχρώσεις για μοναδικές φωτοσκιάσεις και μεταλλικό αποτέλεσμα.

Unearth Your Inner Glow

 

Το απόλυτο προϊόν για ακόμα περισσότερη λάμψη είναι το Bonjour Nudista, η νέα γενιά των beauty tints correctors. Η βελτιωμένη φόρμουλα ενισχυμένη με 92% φυσικά συστατικά- βούτυρο shea, πράσινο τσάι και ένα κοκτέιλ βιταμινών ενισχυμένο με βερίκοκο- θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα κλειδώνει την υγρασία σε μοναδικά λεπτόρρευστη υφή. Διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις, το Bonjour Nudista ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος, αφήνοντας το δέρμα ξεκούραστο.

 

 

 

 

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας το σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

Σχετικά άρθρα