Κερδίστε ένα μοναδικό προϊόν αδυνατίσματος από την Elancyl!

Ο καιρός έχει ζεστάνει, οι θερμοκρασίες σε υψηλά επίπεδα για την εποχή και το μυαλό σου ταξιδεύει στο… καλοκαιράκι που πλησιάζει! Αν και μόλις τελείωσαν οι διακοπές του Πάσχα, εσύ οραματίζεσαι τις διακοπές του καλοκαιριού! Ήλιος, θάλασσα, παραλία! Και ξαφνικά… πανικός! Πώς θα εμφανιστείς στην παραλία με τα κιλά που πήρες από την κραιπάλη του Πάσχα; Πέρα από την προσοχή στη διατροφή σου, χρειάζεσαι και το κατάλληλο προϊόν αδυνατίσματος!

Η Elancyl έχει τη λύση! Slim Design Huile Minceur: Το 1ο διφασικό έλαιο ολικής φροντίδας αδυνατίσματος από τα εργαστήρια Elancyl, με βάση την Καφεΐνη και το έλαιο Καμελίνης. Ιδανικό τόσο για γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα όσο και για την απομάκρυνση των λιπιδίων και των ραγάδων!  Η υδάτινη φάση του αποδεσμεύει και απομακρύνει τα λίπη και η ελαιώδης προλαμβάνει την εμφάνιση νέων ραγάδων και διορθώνει τις ήδη υπάρχουσες.

ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ELANCYL!

Έχει τονωτικό άρωμα, ευχάριστη υφή και έχει τέλεια γαληνική σύνθεση για μασάζ! Μέσα σε 7 ημέρες μπορείτε ήδη να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα!

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό;

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας το σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

 

Σχετικά άρθρα