Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/04

Καλή εβδομάδα σε όλους! Σήμερα η Σελήνη συνεργάζεται με τον Ερμή και φέρνει συζητήσεις, αποφάσεις και επαφές από καρδιάς! Σήμερα μιλούν η ψυχή και το συναίσθημα!

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, Κριέ, και σου δίνει χώρο να διαμορφώσεις τις συνθήκες που επιθυμείς για την καθημερινότητά σου. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, αλλά προσπάθησε να δείξεις συνέπεια στις υποχρεώσεις σου, ώστε να πετύχεις να μην αφεθούν εκκρεμότητες για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Η οικογένεια, Ταύρε, καταφέρνει μετά από μεγάλο διάστημα ασυνεννοησίας να βρει τη χρυσή τομή και να τακτοποιήσει ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μπορείς να συμμετάσχεις στη διαδικασία αυτή, κρατώντας όμως τις απαραίτητες ισορροπίες και χωρίς να αναλαμβάνεις το μερίδιο ευθύνης άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι καταστάσεις, Δίδυμε, βελτιώνονται σε πολλά επίπεδα το ερχόμενο διάστημα, αρκεί να μην υπερβάλλεις και να μπορέσεις να συγκεντρωθείς όσο πρέπει, για να μπουν σε τάξη τα πράγματα. Η κόπωση των ημερών είναι μεγάλη, αλλά σύντομα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέες προτάσεις φέρνουν συζητήσεις, Καρκίνε, που πιθανόν να οδηγήσουν σε συμφωνίες. Η κατάσταση είναι ακόμη μετέωρη και μπορεί να χρειαστεί πιο προσεκτική αξιολόγηση, για να γίνουν οι σωστές εκτιμήσεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες, διότι μπορεί αργότερα να αλλάξεις γνώμη.

ΛΕΩΝ: Μια ευχάριστη είδηση, Λέων, βελτιώνει τη διάθεσή σου και σε γεμίζει αισιοδοξία για την πορεία των στόχων σου. Πιθανόν πρόκειται να καταφέρεις κάτι το οποίο ανέκαθεν επιθυμούσες, αλλά δεν είχες την τόλμη να επιδιώξεις. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο σου υποδεικνύει τον σωστό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιοι «φίλοι» σε απογοητεύουν με την αδιαφορία τους, Παρθένε μου. Δε χρειάζεται να δείξεις σε οποιονδήποτε τις εκτιμήσεις σου. Κράτησε την αξιολόγηση για τον εαυτό σου και αργότερα μπορείς να φερθείς στον καθένα όπως του αξίζει. Είναι πλέον καιρός, να πάψεις να ανέχεσαι την αδιαφορία και την ασέβεια.

ΖΥΓΟΣ: Το πρόσφατο παρελθόν σε αναστάτωσε, Ζυγέ μου, και ανησυχείς για το αύριο. Είναι λογικό να φοβάσαι μήπως οι δυσκολίες επανέλθουν, αλλά η αλήθεια είναι, πως νέες ευχάριστες καταστάσεις σύντομα θα σε κάνουν να ξεχάσεις τις αναποδιές που πέρασες. Ετοιμάσου να τις δεχτείς και να ξέρεις, ότι θα έχουν διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ σύντομα, Σκορπιέ, θα δεχτείς μία ενδιαφέρουσα πρόταση από άτομο που ελάχιστα γνωρίζεις. Μη βιαστείς να πάρεις απόφαση, αφού είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε παγίδα, από την οποία θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις. Εξέτασε προσεκτικά τις λεπτομέρειες, πριν οδηγηθείς στην τελική σου στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σου για ταξίδι, Τοξότη μου, δεν πραγματοποιείται το ερχόμενο διάστημα, οι διακοπές αργούν ακόμη πολύ και η υπερκόπωση σου χτυπά την πόρτα. Μια πρόσκληση για μικρή απόδραση σε κοντινό προορισμό θα δώσει λύση και θα σε ανανεώσει ευχάριστα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συμπεριφορά αγαπημένου σου προσώπου, Αιγόκερέ μου, σε έχει εντελώς απογοητεύσει. Μην ξεχνάς, ότι ήδη ξεκαθάρισες τι θέλεις και δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι. Συγκράτησε το θυμό που σου προκαλεί η αδιαφορία κι η αδικία εκ μέρους του, και προφύλαξε τον εαυτό σου. Η σιωπή και ο χρόνος σε δικαιώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο συγγενικός σου περίγυρος, Υδροχόε, ασχολείται με ζητήματα που δεν τον αφορούν. Βάλε τάξη στα πράγματα και κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις, για να τακτοποιήσεις ό,τι χρειάζεται, ώστε να μην ξαναμπείς στο επίκεντρο συζητήσεων και αναλύσεων. Η ζωή σού ανήκει ολοκληρωτικά.

ΙΧΘΥΣ: Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, Ιχθύ, τις οποίες πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά, αφού η σωστή αξιοποίησή τους μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σου ολοκληρωτικά. Αν δείξεις συνέπεια στο πρόγραμμά σου, το αποτέλεσμα που θα εισπράξεις θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 23/04

Σχετικά άρθρα